جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيزكيك كلاسيك
-(2 Body) 
چيزكيك كلاسيك
Visitor 893
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

بيسكوئيت پودر شده 250 گرم
كره ذوب شده 100 گرم
پودر ژلاتين 4 قاشق مرباخوري
آب سرد يك چهارم پيمانه
پنير خامه اي 500 گرم
شكر 225گرم
آب ليموترش 3 قاشق غذاخوري
خامه شيرين شده 350 گرم
مارمالاد جهت تزئين

1 ـ مخلوط كردن كره ي ذوب شده با بيسكوئيت خرد شده
2 ـ ريختن بيسكويت آماده داخل قالب
3 ـ ريختن پودر ژلاتين روي آب سرد
4 ـ زدن پنير خامه اي و شكر
5 ـ اضافه كردن آب ليموترش
6 ـ مخلوط كرد خامه ي فرم گرفته به مواد
7 ـ ريختن مواد آماده روي بيسكوئيت پرس شده

طرز تهيه :
 

بيسكوئيت پودر شده و كره ي ذوب شده خنك را مخلوط كرده و كف قالب كمربندي 23 سانتي متري ريخته و پرس كنيد و به مدت 30 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد . پودر ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و كنار بگذاريد تا اسفنجي شود سپس روي بخار آب قرار دهيد تا پودر ژلاتين حل و شفاف شود و پس از آن ، طرف را كنار بگذاريد تا خنك شود . پنير خامه اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يك دست شود . آب ليموترش را اضافه كرده و مخلوط كنيد. ژلاتين خنك شده را نيز به مخلوط اضافه كنيد.حال ، خامه ي شيرين شده فرم داده شده را مرحله اي اضافه كده و با ليسك به حالت دوراني مخلوط كنيد. مخلوط آماده را روي لايه ي بيسكوئيتي ريخته و سطح آن را صاف كرده و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل يخچال قرار دهيد و در نهايت آن را از قالب جدا كرده و با مارمالاد و يا ميوه تازه ، تزئين كنيد.

نكته :
1 ـ توصيه مي شود در تهيه ي چيز كيك از قالب هاي كمربندي استفاده شود و با توجه به مقدار مواد لايه زيرين و رويه ، از قالب با ابعاد مناسب استفاده گردد به گونه اي كه ضخامت دسر حاصله ، متناسب گردد.
2 ـ بهتر است از بيسكوئيت شيرين جهت لايه ي زيرين چيز كيك ، استفاده كنيد.
3 ـ براي بهتر خارج كردن چيز كيك آماده شده از قالب ، كف قالب كمربندي را مي توان با فويل پوشاند.
4 ـ در صورتي كه لايه زيرين چيز كيك ديواره هاي قالب را نيز بپوشاند ،نيازي به چرب كردن كف قالب نيست.
منبع:هنر آشپزي 72
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image