مواد لازم براي 6 تا 8 نفر :
نان باگت بزرگ : يك عدد ، خرد شده
آب مرغ : 3 پيمانه
سينه ي مرغ (بزرگ) : يك عدد ، پخته و خرد شده
پياز : يك و نيم پيمانه ، خرد شده
روغن مايع : يك پيمانه
سير : نصف قاشق غذاخوري ، رنده شده
فلفل دلمه اي زرد : 2 قاشق غذاخوري ، ريز خرد شده
فلفل قرمز تند : يك قاشق غذاخوري
شير : يك پيمانه
گردوي آسياب شده : يك چهارم پيمانه
پنير رنده شده : 100 گرم
نمك : به مقدار لازم
فلفل سياه و زيره : به مقدار لازم
زيتون سياه : براي تزئين
تخم مرغ آب پز : براي تزئين
سيب زميني : 4 عدد ، پخته شده
طرز تهيه :
در ظرف جداگانه اي نان خرد شده و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد. ابتدا سينه ي مرغ را پخته و خرد كنيد.
پياز را سرخ كرده و سير ، فلفل زرد و قرمز را نيز به آن اضافه كنيد. بعد سينه مرغ ريز شده را به آن اضافه كرده و خوب هم بزنيد. مخلوط نان و آب مرغ را نيز به غذا اضافه كرده و بگذاريد تا خوب بپزد . شير را نيز اضافه كنيد. در آخر گردوهاي آسياب شده و پنير رنده شده را نيز افزوده ، نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد. كمي زيره اضافه كنيد و با زيتون و تخم مرغ پخته شده تزئين نماييد. سيب زميني هاي پخته و حلقه شده را در كنار غذا سرو كنيد.
نكته :
1 ـ اين دستور 135 گرم كربوهيدرات ، 85 گرم پروتئين ، 235 گرم چربي و 2995 كيلوكالري انرژي دارد.
2 ـ از پنيرهاي استفاده كنيد كه براي طعم و مزه غذا است و نبايد در غذا كش بيايد مانند پنيرهاي هلندي و مشابه آن .
منبع:نشريه هنرآشپزي 72