لوازم مورد نياز :
1 ـ رنگ اکريليک مخصوص شيشه در رنگ هاي سرخابي ، سفيد ، سبز تيره و سبز روشن
2 ـ مديوم رقيق کننده ي مخصوص شيشه ( Clear medium )
3 ـ قلم تخت سايز 8 و 10 قلم لاينر با قلم موي بلند
4 ـ دورگير شيشه سفيد
5 ـ رنگ اکليلي مخصوص شيشه
6 ـ ست قهوه خوري چيني
1ـ آماده سازي طروف : ظرف ها را ابتدا بشوييد و سپس با پنبه الکلي تميز کنيد تا چربي روي ظرف ها کاملا پاک شوند .
2 ـ قلم تخت شماره 10 را با رنگ سفيد و سرخابي دبل لود ( Dabble load ) کنيد ، به طوري که يک گوشه قلم را در رنگ سفيد و گوشه ي ديگر قلم را در رنگ سرخابي بزنيد . سپس با حرکت رفت و برگشتي مقدار رنگ را روي قلم مناسب کنيد . سپس طبق Work sheet داده شده گل هاي زرد را نقاشي کنيد براي کشيدن رزها رنگ سفيد را به سمت بيرون گلبرگ ها قرار دهيد .
3 ـ پس از کشيدن رزها ، قلم تخت شماره 8 را با رنگ سبز روشن و سبز تيره دبل لود کنيد و طبق Work sheet داده شده برگ ها را نقاشي کنيد ، براي اينکه قلم شما راحت تر روي ظرف حرکت کند ، بعد از دبل لود کردن قلم با دو رنگ ، سر قلم را در ماده ي Clear medium بزنيد و با حرکت رفت و برگشتي مقدار رنگ را در قلم مناسب کنيد و سپس روي ظرف نقاشي بکشيد .
4 ـ سپس قلم لاينر با موي بلند را با آب آغشته کنيد و در رنگ سبز تيره بزنيد تا کاملا موهاي قلم آغشته به رنگ شود و سپس ساقه ي برگ ها را از سمت خارج برگ به داخل برگ نقاشي کنيد .
5 ـ سپس با دورگير سفيد طرح داده شده روي گل هاي رز را خطوط سفيد بکشيد تا گل هاي رز مشخص تر شوند توي طراحي ظروف شما .
6 ـ با قلم تخت شماره 8 را در رنگ اکليلي بزنيد ( در اينجا رنگ اکليلي با اکليل 7 رنگ است ) و روي بعضي از برگ ها بکشيد .
7 ـ براي رنگ آميزي نلبکي استکان ها و قسمتي از دسته ي ظرف ها قلم را در رنگ سبز روشن بزنيد و سپس به ماده ي Clear mediumآغشته کنيد و طبق عکس به صورت نامرتب ظرف را رنگ آميزي کنيد .
8 ـ سپس قلم تخت شماره 8 را به رنگ سبز روشن و سبز تيره آغشته کنيد و تعدادي برگ داخل نعلبکي ها نقاشي کنيد .
9 ـ سپس تعدادي هم برگ را فقط با رنگ سبز روشن نقاشي کنيد تا داخل ظرف کمي محوتر از برگ هاي ديگر باشند .
بعضي از برگ هاي داخل نلبکي ها را هم با رنگ اکليلي رنگ کنيد . از نماي نزديک ظرف هاي ديگر مثل قندان و فنجان براي کامل کردن سرويس خود کمک بگيريد . ثابت کردن نقاشي روي ظرف ها : بعد از 24 ساعت از کشيدن نقاشي ، ظرف ها را داخل فر خنک قرار دهيد ، سپس فر را روشن کنيد به مدت نيم ساعت و در دماي 150 تا 170 درجه سانتي گراد قرار دهيد . پس از اتمام نيم ساعت ظرف ها را از فر خارج نکنيد تا کاملا داخل فر با در بسته خنک شوند .
باز کردن در فر ممکن است باعث شکستن ظرف ها شود چون اختلاف هاي بين خارج و داخل فر زياد است و احتمال ترک خوردن ظرف ها وجود دارد .
منبع:مجله ي بانو شماره 22