جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کتلت جوانه گندم
-(3 Body) 
کتلت جوانه گندم
Visitor 946
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

جوانه ي گندم تازه / 200 گرم
سيب زميني متوسط / يک عدد
پياز متوسط/ يک عدد
جعفري خرد شده / يک پيمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين/ به ميزان لازم
آرد نخودچي/ يک قاشق غذاخوري
تخم مرغ / 2 عدد
روغن براي سرخ کردن/ به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

جوانه ي گندم را با دستگاه غذاساز خرد کنيد ولي اندازه ي اين خرد شدن بسيار مهم مي باشد زيرا که اگر زياد له شود شيره ي آن بيرون مي آيد و بسيار چسبنده شده، سرخ کردن آن مشکل مي شود. سيب زميني و پياز را رنده کرده و به جوانه ي گندم خرد شده اضافه کنيد. به اين مواد جعفري ساطوري شده، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچين و آرد نخودچي را هم اضافه کنيد. در انتها تخم مرغ ها را نيز به اين مواد افزوده و خوب هم بزنيد. در تابه اي که گرم شده و روغن ريخته ايد به شکل شامي سرخ کنيد و زماني که دو طرف کتلت ها سرخ شد آماده است.

نکته:
 

1- اين دستور 135 گرم کربوهيدرات، 70 گرم پروتئين، 80 گرم چربي و 1540 کيلوکالري انرژي دارد.
2- يک راه براي خوردن جوانه ها، اضافه کردن آن به سالاد مي باشد ولي اگر براي شما خوردن جوانه ي گندم به اين صورت مشکل مي باشد مي توانيد علاوه بر درست کردن اين دستور، زماني که در حال دم کردن برنج هستيد جوانه ي گندم را در کاسه اي ريخته و درون قابلمه برنج در گوشه اي بگذاريد تا با بخار برنج کمي نرم شود و راحت تر خورده شود.
3- جوانه ها بدون خاک، در يک محيط قابل کنترل و به دور از آلودگي رشد مي کنند و کاملاً طبيعي، سالم و بهداشتي هستند.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image