جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزاي رول کدو
-(1 Body) 
پيتزاي رول کدو
Visitor 867
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي خمير:
 

آرد / 250 گرم
روغن زيتون / يک دوم پيمانه
اورگانو / 2 قاشق مربا خوري
شير خشک / يک دوم پيمانه
پودر مايه خمير فوري / يک قاشق سوپخوري
آب ولرم / يک تا يک و نيم پيمانه
نمک / يک قاشق چايخوري

مواد روي پيتزا( خمير):
 

کدوي متوسط / 3 عدد
کدو / يک عدد، رنده شده
قارچ / 100 گرم، پوره شده
فيله گوجه فرنگي / يک دوم پيمانه
ريحان و نعنا / 2 قاشق سوپخوري از هر کدام
پنيرچدار يا گودا / يک پيمانه، رنده شده
نمک و فلفل / به ميزان لازم
سالساي گوجه / يک پيمانه
پنير موتزارلا/ 100 گرم

مواد لازم براي تهيه ي سالساي گوجه:
 

گوجه فرنگي / 500 گرم، رنده شده بدون پوست
پياز متوسط / يک عدد، رنده شده
سير / 2 حبه، ريز رنده شده
رب گوجه فرنگي / يک قاشق مرباخوري
شکر / يک قاشق مرباخوري
سرکه / يک قاشق مرباخوري
ريحان / يک قاشق سوپخوري، ريز خرد شده
پودر فلفل قرمز / يک قاشق چايخوري ( در صورت تمايل)
روغن زيتون / 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم

طرز تهيه خمير:
 

آرد، روغن زيتون، اورگانو و شير خشک را در غذاساز بريزيد و يا در کاسه اي با هم مخلوط کنيد بعد مايه خمير را ريخته و باز کمي هم بزنيد. يک چهارم پيمانه آب ولرم را اضافه کرده و بگذاريد مواد در غذاساز خمير شود. در اين مرحله نمک و باقي مانده ي آب ولرم را به تدريج اضافه کنيد تا خميري مطلوب به دست آيد. خمير را 5 دقيقه در دستگاه ورز دهيد و بعد آن را در ظرف مناسب يا در بسته قرار دهيد تا حجم آن 2 برابر شود( توجه داشته باشيد گرما بايد طبيعي باشد نه کنار گاز و يا مايکروويو و يا وسايل گرمازاي ديگر) خمير بايد شرايط طبيعي را داشته باشد.
3 عدد کدو را بتراشيد و با پوست کن از قسمت طول برش دهيد تا به صورت ورقه هاي نازک درآيد. يک دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد يا يک دقيقه در آب و نمک جوشان ريخته و سريع آبکش کرده و خشک کنيد. کدوي رنده شده را همراه قارچ پوره شده و فيله گوجه فرنگي تفت دهيد تا آبش کاملاً کشيده شود. بعد نعنا و ريحان خرد شده را بريزيد و اگر ديگر آب نداشت از روي حرارت برداريد. پنير گوداي رنده شده، نمک و فلفل را اضافه کنيد و بگذاريد کمي خنک شود. سپس مقداري از مواد را کمي در دست فشرده کرده و روي نوار کدو بگذاريد و از طرف عرض آن را لوله کنيد تا تمام رول ها آماده شود. خمير را روي سطح آردپاشي شده باز کرده و داخل قالب بياندازيد و روي آن ابتدا سالساي گوجه فرنگي ماليده، پودر پنير موتزارلا را بپاشيد. سپس رول هاي آماده را بنا به سليقه خود روي پنيرها قرار دهيد و در فر داغ با حرارت 160 درجه ي سانتي گراد به مدت 35 تا 40 دقيقه بپزيد.مي توانيد مقداري پودر پنير پارمزان را هم روي رول ها بپاشيد.

طرز تهيه ي سالساي گوجه:
 

پياز و سير رنده شده را با روغن زيتون يک دقيقه تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. رنده ي گوجه را اضافه کرده،با حرارت بسيار ملايم حدود 20 دقيقه بجوشانيد تا آب گوجه تبخير شده،غليظ شود.بقيه ي مواد را اضافه کرده، 10 دقيقه ديگر با حرارت بسيار ملايم بجوشانيد. بعد از خنک شدن براي انواع پيتزاها اين سس را استفاده کنيد.
منبع:نشريه هنرآشپزي، شماره 67
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image