جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سرمشق دلدادگي
-(3 Body) 
سرمشق دلدادگي
Visitor 911
Category: دنياي فن آوري

ويژگي هاي مرحوم حجت الاسلام محمد رضا امين
 

در مکتب حياتبخش اهل بيت عليهم السلام تعليم و تربيت از جنس عشق و عقل سيم و تکليف و اخلاص ناب و مهرورزي است. جهاد اکبر، هجرت و تلاش دائمي است. و کساني به اين مهم توفيق مي يابند که بنده محض و تسليم امر الهي باشند. در کلاس تربيتي آل علي، ادب، مهرباني، گذشت، ايثار، خدمت خالصانه، عطش سيري ناپذير آموختن، نفس را به زير فرمان عقل آوردن، و با قلبي سليم و با سرور و شادماني در رزم و جهاد با دشمنان گام نهادن، درس دائم و سرمشق اول و آخر شاگردان پذيرفته شده و مقبول اين مکتب است. و حضرت استاد امين به حق از پيشگامان اين مکتب انسان ساز در شهر شهيدپرور اصفهان بود.
درس هجرت و جلاي وطن، درس صبر و بردباري با مخالفان، درس گذشت و تقسيم اموال با فقرا و محرومان، درس يتيم داري و يتيم نوازي، درس رزمندگي و حضور در ميادين 8 سال دفاع مقدس، درس مجروحيت، درد کشيدن و دم نزدن، درس توکل و مناجات، درس تسليم نشدن در برابر خطوط منحرف سياسي، و درس اخلاق و عشق به اهل بيت عليهم السلام و درس آزادگي در زندگي، بندگي و رزمندگي را اين معلم خستگي ناپذير به خوبي و شايستگي با نمره ي اعلاي اعلا به اتمام رساند و تابندگي او آغاز گرديد. از خصوصيات بارز اين مردان بزرگ، گمنامي و ناشناخته ماندن آنها در حيات طيبه ي آنان است، شايد هرکس ذره اي مختصر از يک نوع فعاليت و خدمات ايشان را بداند و يا شنيده باشد و ادعاي شناخت ايشان ساده انگاري محض است زيرا، خلوط، تقوا، مناجاتها و گريه هاي شبانه به درگاه خدا، تعليم و تربيت انديشه ها، بيش از نيم قرن کلاسداري با بزرگ و کوچک در آموزش و پرورش، وعظ و خطابه در مساجد و منابر، بندگي در محراب، مبارزه پيدا و پنهان با منحرفان سياسي از دولت و هم محلي و بيگانه، خدمات صادقانه، حضور شادمانه در جبهه ها و صدها عمل ديگر که نه شما و نه ما از آنها خبر داريم و در پرونده زيبا و پرمحتواي حضرت استاد مثل جواهرات بهشتي نورافشاني مي کنند، مرا نه توان ديدن بود و نه توان ارزش گذاري مادي و دنيايي.
ما به فراخور دوستي و نزديکي به استاد، گوشه اي کوچک از نحوه فعاليت هاي ايشان را ديده و يا شنيده ايم، و مي توان گفت مانند: قطره اي در مقابل درياست.
وقتي حضرت استاد بر روي منبر مستقر مي شد و بسم الله مي گفت، در هر موضوعي که بحث مي فرمود، خدا گواه که اکثر بياناتش بکر و جديد و ناشنيده بود، تحليل و تفسير او شادابي و ناب و درّ و گوهر درخشان بود و معرفت زلال پراکنده مي ساخت، در شرح و بيان تاريخ گويا حضور آگاهانه داشت و جزء آنان بود که حال نقاط ضعف و قوت آنان را به طومار پيچيده و به نسل نو هديه مي فرمود. در سياست از نوع صيقلي و زلال و الهي آن غوطه ور بود و چون غواصي چيره دست، نفاق و دورنگي اصحاب قبلي و فعلي سياست را آشکار مي ساخت و خط و راه درست و تمام حق نماي انقلاب يعني امام سياست مداران، بت شکن زمان، خميني کبير و پس از ايشان، شاگرد و برادر مخلص و آفتاب درخشان و نورافشان مکتب سياسي آل علي، يعني حضرت سيد علي آقا حسيني خامنه اي را آشکارا و با فرياد درس مي داد و مي نماياند. و هيچ کس نتوانست ذره اي استفاده سياسي منحرفانه از وجود ايشان داشته باشد، و اين هنر مردان ذوفنون است.
وقتي استاد، بر منبر وعظ و اخلاق مي نشست، هرچه خود عمل کرده بود مي گفت و همه را بدان دعوت مي نمود، بيانش شيرين و دلنشين بود و هر مستمع سخت دل و از حق فراري را به راه مي آورد و با بندگي آشتي مي داد.
وقتي از دنيا مي گفت، که سراي فناست و بي وفاست، به راستي عقل و دل مي پذيرفت و تصميم درست مي گرفت، وقتي از مال که حلال باشد، حساب و کتاب دارد، مي فرمود: واي از مال حرام الحق سخن اخلاقي ايشان، مثل شمشير بران، زشتي و بدخلقي را مي دريد و بذر پاکي و احسان و خوش خلقي مي کاشت.
و آنجا که بايد از اهل بيت عصمت و طهارت بگويد، اين اديب بزرگوار با ادب تمام همچون غلام از مولا مي فرمود و خضوع و خشوع مانند باران پر خير و برکت بهار از کلام او جاري و به دشت و صحراي شيفتگان طراوت و شکوفائي مي داد. خود ايشان با چشماني اشکبار زلال معرفت که در کلاس اين استادان معصوم و بزرگوار آموخته بود را به همه هديه مي داد و بهره مي رساند. و با صداي دلنشين و اشعار زيبا، پرمحتوا و حماسي انتخاب شده، دقيق و صحيح به اضافه حزن و اندوه همه را به صحن و سراي آل علي مي برد و با آنان آشنا مي کرد.
حضرت استاد، در تمام سخنرانيهاي خود پيامي از قرآن کريم، اين منشور الهي و طرحي از ديدگاههاي اميرمؤمنان علي عليه السلام در نهج البلاغه براي مستمعين خود داشت و با تفسير و توضيح، حجت فهم و دانايي و عمل به احکام الهي را تمام مي فرمود، و آنجا که بايد از شعر چه فارسي و چه عربي اما از جنس حکيمانه آن براي روشن تر نمودن بحث استفاده کند، ماهرانه و استادانه بهره مي جست و فيض مي داد و روح و روان را جلا مي داد.
در کارهاي پيدا و پنهان و بزرگ و کوچک خود بر هيچ کس منّتي نداشت و همه را لطف و عنايات حضرت حق مي دانست و انجام وظيفه.
رزمندگي را کفه ي ديگر بندگي مي دانست و مي فرمود: زندگي بدون رزم و جهاد عبث و دور از تعليم و تربيت اوليه انبيا و اوليا خداست، و مکتب اهل بيت عليهم السلام، چنين درسي براي شاگردان خود ندارد. جهاد از اصلي ترين بحث هاي مکتب ائمه اطهار است و شهادت گرانمايه ترين هديه خدا براي بندگان صالح است.
حضور در جبهه را غنيمت مي شمرد و آنرا پيمودن سريعتر ره صد ساله مي دانست. هرچند « مداد العلماء افضل من دماء الشهدا»ست، و قلمها هستند که حياتبخش انسان ساز و شهيدپروراند، اما برکت حضور علماء رباني در کنار رزمندگان، روحيه ها را عالي و همت ها را متعالي مي ساخت و سرور و شادماني را به جبهه ها مي رساند و خالص و بي ادعا، در خدمت رزمندگان اسلام بود و مثل پدري مهربان وقت و علم و تجربه خود را هديه مي داد.
روحيه سيري ناپذير علمي و روح ساخته شده عرفاني و عطش آموختن و آموزش به ديگران بويژه نوجوانان از صفات بارز ايشان بود و ستودني.
فقدان ايشان آسيبي به مسجد و منبر و محراب، وعظ و خطابه، کلاس و درس و مدرسه دانشگاه و دانشکده، سپاه و لشکر و بسيج و آموزش و پرورش رساند که از درگاه الهي جبران آن را خواستار و براي روح بلند و قلب سليم حضرت استاد حاج شيخ محمدرضا امين علوّ درجات و حشر با اهل بيت عصمت و طهارت را آرزومنديم.

منبع: ويژه نامه امين انقلاب، امين مردم
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image