نويسنده:سعيد بابا رحيمي مدرس سازمان صدا و سيمادر رشته شريني پزي
انرژي کل : 4000 کيلو کالري
مواد لازم :
آرد نخود چي 450 گرم
آرد سفيد گندم 50 گرم
پودر شکر 250 گرم
روغن جامد 200 گرم
هل آسياب کرده 1 قاشق چايخوري
خلال پسته (براي تزيين ) به مقدار لازم
روش تهيه :
آرد نخود چي را دوبار الک کنيد تا زبري آن گرفته شود . سپس آرد گندم را روي آن الک نماييد و پودر شکر را اضافه و مخلوط کنيد و داخل همزن برقي بريزيد . حالا به ترتيب و با فاصله روغن و هل را به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد تا خوب نرم شود . خمير را در کيسه نايلوني قرار دهيد و 24 ساعت در جاي خنک بگذاريد تا استراحت کند . بعد از 24 ساعت دوباره ورز دهيد تا خوب نرم شود . سپس با دست خمير را به شکل گلوله هايي به اندازه فندق درآوريد ، روي آنها را با خلال پسته تزيين کنيد و داخل سيني فر بگذاريد . حرارت فر 160 درجه سانتيگراد و مدت پخت 20 الي 30 دقيقه است .
منبع:دنياي تغذيه ش94