جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي دلمه‌اي كلم برگ
-(5 Body) 
ترشي دلمه‌اي كلم برگ
Visitor 850
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

برگ كلم/ به تعداد
خيارسبز قلمي/ 200 گرم
هويج/ 300 گرم
كرفس/ 300 گرم
فلفل سبز تند/ 100 گرم
سير/ 100 گرم
سبزي‌هاي معطر (ترخان، نعناع، ريحان و مرزه)/ 200 گرم
سياهدانه/ 1 قاشق سوپخوري
پودر گلپر/ 1 قاشق سوپخوري
پودر تخم گشنيز/ 1 قاشق سوپخوري
سركه‌ي سفيد/ نيم ليتر
نمك /به مقدار لازم

روش تهيه:
 

برگ كلم را با آب، نمك و قدري سركه، در ظرف مناسبي بريزيد و به مدت 15 دقيقه روي اجاق بجوشانيد، سپس كلم را در آبكش بريزيد و صبر كنيد تا سرد شود. آن گاه هويج، كرفس، فلفل و سير را خرد كنيد و همراه با يك ليوان سركه، به مدت 5 دقيقه بجوشانيد. حالا شعله را خاموش كنيد و سبزي‌هاي خرد كرده و ادويه را درون مواد قبلي بريزيد و خوب مخلوط كنيد. بعد صبر كنيد تا مخلوط به دست آمده، سرد شود. اكنون هر بار يك برگ كلم برداريد و يك قاشق از مواد وسط آن بگذاريد و به صورت دلمه بپيچيد و داخل شيشه‌ي مخصوص ترشي بچينيد. در صورت دلخواه، دو شاخه رزماري داخل شيشه قرار دهيد و روي آن سركه بريزيد. ترشي را به مدت 10 تا 15 روز نگه داريد تا آماده‌ي مصرف شود.

منبع:مجله‌ي آشپزباشي، شماره 36
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image