جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان فنجاني مغز دار
-(2 Body) 
نان فنجاني مغز دار
Visitor 931
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 9نفر:
 

پودر مايه خمير: 7گرم
آب ولرم: 70ميلي ليتر
شکر: 30گرم
کره ي نرم شده: 25گرم
تخم مرغ: يک عدد
شير ولرم :60ميلي ليتر
نمک: يک چهارم قاشق مربا خوري
مغز دلخواه: 200گرم
آرد: به ميزان لازم (حدود 400گرم)

مواد رويه نان:
 

زرده ي تخم مرغ: يک عدد
ماست: يک قاشق مرباخوري
زعفران: يک دوم قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
 

پودرمايه خمير را با آب ولرم و کمي از شکر مخلوط کرده روي آن را بپوشانيد تا سطح آن حباب هايي ايجاد شود.در ظرفي ديگر تمام مواد را به جزآرد با هم مخلوط کرده مايه خمير عمل آمده را افزوده کم کم آرد را اضافه کنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد و در ضمن چسبنده هم نباشد. روي آن را پوشانده در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت مغز دلخواه (ميوه هاي گلاسه يا خرده هاي شکلات)را به خمير اضافه کرده کمي ورز دهيد. از خمير چانه هايي به اندازه ي 75تا 85گرم برداشته و در قالب هاي مافين که از قبل در آن کاغذ مخصوص قرار داده ايد به مدت 20 تا 30 دقيقه استراحت دهيد. سپس مواد رويه را با هم مخلوط کرده با برس روي نان رومال کنيد. سپس در فر با حرارت 200درجه سانتي گراد به مدت 25 تا 20 دقيقه بپزيد.

نکته :
 

اين دستور 250گرم کربوهيدرات ،80گرم پروتئين ،175گرم چربي و 2895کيلو کالري انرژي دارد.

منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image