جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گذشته اي از مشاهير
-(2 Body) 
گذشته اي از مشاهير
Visitor 875
Category: دنياي فن آوري
*زماني که «پيترجي.دانيل»در کلاس چهارم درس مي خواند، معلمش، خانم «فيليپس» مدام به او مي گفت:«پيتر! تو اصلاً خوب نيستي و هرگز به جايي نخواهي رسيد!«پيتر» تا سن 26 سالگي به طورکامل، بي سواد ماند. يکي از دوستانش تمام شب پيش او مي ماند و برايش کتاب مي خواند. او اکنون مالک کل خياباني ست که زماني درآن مي جنگيد و آن جا بود که آخرين کتاب خود به نام «خانم فيليپس، شما اشتباه مي کرديد!» را به چاپ رساند.
*«لوئيزا مي آلکوت»،نويسنده ي کتاب «زنان کوچک» از طرف خانواده اش تشويق مي شد که به عنوان پيشخدمت يا خياط، کاري براي خود، دست وپا کند.
*«چارلز داروين»،پدر نظريه ي تکامل، حرفه ي پزشکي را رها کرد. پدرش مي گفت:«تو به هيچ چيز جز تيراندازي و گرفتن سگ ها و گربه ها علاقه نداري.» «داروين»در زندگي نامه ي خود نوشته:«همه ي استادان و پدرم براين عقيده بودند که من از نظر هوشي، زير استانداردهاي معمولي هستم.»
*آموزگاران «توماس اديسون» عقيده داشتند او به قدري کودن است که قادر به يادگيري نيست.
*«آلبرت انيشتين»اولين کلمه هاي خود را با 3 سال تأخير در سن 4 سالگي بيان کرد. آموزگارانش در مورد او مي گفتند:«کندذهن، غيراجتماعي و فردي که همواره دستخوش رؤياهاي احمقانه است.»او از مدرسه اخراج شد و مدرسه ي «پلي تکنيک» زوريخ نيز از نام نويسي او خودداري کرد.
*«لويي پاستور»پيش از تحصيلات دانشگاهي، يک دانش آموز متوسط بود و در درس شيمي، بين 22 نفر، پانزدهمين نفر شد.
*«اسحاق نيوتن» در مدرسه ي ابتدايي، شاگرد بسيار ضعيفي بود.
*پدر«رودين» مجسمه ساز، در مورد او گفته بود: «من به جاي يک پسر، يک احمق دارم.» «رودين» بدترين شاگرد مدرسه، شناخت شده بود و مدرسه ي هنرهاي زيبا نيز سه بار از ثبت نام او خودداري کرده بود. عمويش، او را غيرقابل آموزش تصور مي کرد.
*«لئوتولستوي»،نويسنده ي رمان مشهور«جنگ و صلح»، درآزمون هاي دانشگاه، مردود شد و او را بي ميل و ناتوان در يادگيري توصيف کرده بودند.
*کارفرمايان «اف.دبليوو و لورث»،تاجر مشهور آمريکايي، بيان کرده اند که او به قدري گيج و کودن بود که حتي قادر به انجام امور پيشخدمتي هم نبود.
منبع:نشريه شادکامي، شماره74.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image