انرژي كل4200 كيلوكالري
مواد لازم :
مواد لازم زير خمير :
پودر شكر
100 گرم
كره
180 گرم
تخم مرغ
1 عدد
آرد
300 گرم
وانيل
يك چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم روي خمير (نان اِكِلر)
آب
200 ميلي ليتر
روغن مايع
80 ميلي ليتر
آرد
140 گرم
تخم مرغ
2 عدد
روش تهيه :
پودر شكر و كره را با هم مخلوط كنيد تا خوب صاف و نرم شود. بعد تخم مرغ را اضافه نماييد. سپس آرد و وانيل را بيفزاييد. خمير را داخل يخچال قرار دهيد تا قدري خنك شود . بعد آن را اب زكنيد و با قلاب گرد قالب بزنيد و داخل سيني بچينيد . سپس خمير اكلر را اماده كنيد : آب و روغن را روي شعله قرار دهد تا جوش بيايد. بعد آرد را اضافه و مخلوط نماييد تا بپزد . بعد از پخته شدن ، ان را از روي ا جاق برداريد و بعد از اينكه خنك شد ، به ان تخم مرغ اضافه كنيد . دور خمير كه قبلا قالب زده ايد ، با ماسوره ساده بزنيد و داخل فر قرار دهيد (درجه فر 180 سانتيگراد و مدت پخت 30 دقيقه) تا طلايي شود. بعد از پخته شدن روي ان را با خامه و كمپوت هلو تزيين نماييد.
منبع:دنياي تغذيه ،شماره ي 92