موادلازم:
کره : 225 گرم
وانيل : يک دوم قاشق چايخوري
پودر شکر : 60 گرم
آرد : 220 گرم
آرد برنج : 30 گرم
شکلات : براي تزئين
بادام : براي تزئين
روش تهيه:
کره، وانيل و پودر شکر را با همزن برقي هم بزنيد تا مواد خوب مخلوط شوند و کمي پف کنند. سپس آرد ساده و آرد برنج را با هم مخلوط کرده و به آن اضافه نماييد. در اين مرحله خمير آماده را در کيسه ريخته و با ماسوره شکوفه با شکل خط 5 سانتيمتري که سر آن گرد است. در سيني چرب شدخ بريزيد و به مدت 15 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. پس از اينکه شيريني ها سرد شدند، سر آنها را در شکلات ذوب شده فرو کرده و تزئين کنيد.
منبع:مجله دنياي زنان ش 57