موادلازم:
کره : 100 گرم
پودر قند : 50 گرم
زرده تخم مرغ پخته : 2 عدد
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
آرد : 150گرم
زرده تخم مرغ : 1عدد
بادام : 1 عدد
شکر : کمي
شکلات يا مارمالاد : به ميزان لازم
روش تهيه:
کره، وانيل و پودر قند را خوب با همزن بزنيد تا پف کند و سبک شود. بعد زرده تخم مرغ پخته شده را رنده ريز کرده به مواد بيفزاييد در آخر آرد را اضافه کرده وخوب مخلوط کنيد وخمير بدست آمده را 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. پس از اين مدت خمير را پهن کرده و قالب گرد بزنيد اگر چسبنده بود کمي آرد به خمير اضافه کنيد. حالا وسط خمير را با قالب کوچک تر سوراخ کرده، روي آن را زرده بماليد و کمي بادام خرد شده و شکر روي آن بپاشيد به مدت 10 تا 15 دقيقه در حرارت 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
منبع:مجله دنياي زنان ش 57