انرژي كل 1350 كيلوكالري
مواد لازم براي 6 نفر :
گوجه فرنگي پوست گرفته
900 گرم
خيار پوست گرفته و خرد كرده
1 عدد
فلفل قرمز دانه گرفته و خرد كرده
2 عدد
سير له كرده : 2 حبه
پياز درشت خرد كرده : 1 عدد
سركه ي سفيد : 2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون : 120 ميلي ليتر
خرده نان : 250 گرم
آب يخ : 150 ميلي ليتر
نمك و فلفل : به ميزان لازم
تكه هاي يخ : به ميزان لازم
مواد لازم براي گارنيش:
روغن زيتون : 45 ميلي ليتر (3 قاشق سوپخوري)
نان باگت مكعبي خرد كرده : 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد كرده : 2 عدد
فلفل سبز كوچك و خرد كرده : 1 عدد
پياز كوچك حلقه كرده : 1 عدد
جعفري خرد كرده :1 دسته ي كوچك
روش تهيه :
در ظرف بزرگ و مناسبي گوجه فرنگي ها ، خيار ، فلفل ، سير و پياز را با هم مخلوط كنيد . آن گاه سركه ، روغن زيتون ، خرده هاي نان و آب را بيفزائيد و خوب هم بزنيد تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند. اكنون مخلوط را داخل كاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تاكملا صاف و يكدست شود. الا مي توانيد سوپ را داخل كاسه ي زيبائي بريزيد و چنانچه سوپ غليظ بود ، مقداري آّ سرد به آن بيفزائيد سپس نمك و فلفل سوپ را اضافه نمائيد و آن را در يخچال بگذاريد تا كاملا خنك شود. اكنون سوپ را در كنار گارنيش سرو نمائيد.
روش تهيه ي گارنيش :
روغن را در تابه اي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا كمي گرم شود. بعد نان هاي خرد كرده را بيفزائيد و با حرارت متوسط در حدود 6 دقيه سرخ كنيد تا به رنگ طلائي درآيد و آن گاه نان ها را روي هوله ي كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود. اكنون نان ها را در كاسه اي بريزيد و باقيمانده ي مواد لازم گارنيش رادر كاسه هاي جداگانه كنار سوپ ميل نمائيد.
يادآوري :
در صورت تمايل ، مي توانيد به هنگام مصرف ، مقداري يخ داخل سوپ بريزيد .
يادآوري :
گارنيش «Garnish» مخلفاتي است كه همراه با غذا ميل مي شود.
منبع:دنياي تغذيه ،شماره ي 92