مواد لازم :
اسفناج
500 گرم
پياز داغ
1 قاشق سوپخوري
نمك ، فلفل و زردچوبه
به ميزان لازم
تخم مرغ
4 عدد
ماست
به ميزان دلخواه
انرژي كل 500 كيلوكالري
روش تهيه :
اسفناج را پس از آنكه شستيد و خرد نموديد ، بخارپز كنيد . سپس پياز داغ را روي حرارت قرار دهيد و با فلفل و زردچوبه تفت دهيد . بعد به اسفناج بخارپز بيفزاييد و تخم مرغ ها ونمك را نيز اضافه كنيد . مايه كه آماده شد، تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن در آن بريزيد تا داغ شود. سپس مايه اسفناج را در تابه بريزيد و در آن را بگذاريد . پس از آنكه تخم مرغ ها بسته شد ، كوكو را برش بزنيد و برگردانيد تا سمت ديگر ان نيز سرخ شود . در موقع سرو ، كوكو را خرد كنيد و چند قاشق ماست روي آن بريزيد و مخلوط كنيد . اكنون كوكو را همراه با نان نوش جان نماييد.
منبع:دنياي تغذيه ،شماره ي 92