جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاته گوشت و سيب زميني
-(5 Body) 
پاته گوشت و سيب زميني
Visitor 934
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

مواد لازم خمير پاته :
آرد
2 پيمانه (300 گرم)
نمك
يك دوم قاشق چايخوري
كره
70 گرم
روغن مايع
2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ
1 عدد
آب سرد
يك دوم پيمانه (125 ميلي ليتر)

پاته گوشت و سيب زميني

زرده تخم مرغ (براي تزيين)
1 عدد
مواد لازم مياني :
گوشت مغز ران گوساله
400 گرم
پياز سرخ شده
يك دوم پيمانه
نمك ، فلفل و ادويه
به ميزان لازم
سيب زميني
2 عدد
جعفري خرد شده
يك دوم پيمانه
تخم مرغ پخته
2 عدد
انرژي كل 3800 كيلوكالري

روش تهيه :
 

آرد را به همراه نمك و كره نرم شده مخلوط نماييد و با نوك انگشتان ورز دهيد تا كره جذب آرد شود. روغن مايع را به همراه زرده تخم مرغ بيفزاييد و مواد را با نوك انگشت ورز دهيد . آب سرد را كم كم اضافه كنيد تا خمير لطيفي به دست بيايد . خمير را درون كيسه فريزر قرار دهيد و به مدت نيم ساعت درون يخچال استراحت دهيد . سپس خمير را با وردنه به ضخامت نيم سانتي متر باز كنيد. قالب مستطيلي ديواره بلندي را انتخاب كنيد و روي خمير قرار دهيد . حالا دور خمير را به اندازه قالب علامت گذاري كنيد. سپس طول و عرض قالب را نيز به همين شكل به ترتيب روي خمير قرار دهيد تا خمير شكل قالب را بگيرد . حالا خمير را برش بزنيد و كامل درون قالب پهن كنيد و از مواد گوشتي آماده درون قالب بريزيد . از خمير باقيمانده به عنوان درِ قالب روي آن قرار دهيد و كامل با دست اطراف خمير رويه را به خمير زيرين بچسبانيد . روي خمير چند سوراخ ايجاد كنيد و يك عدد زرده تخم مرغ روي خمير بماليد . حالا قالب را به مدت 30 تا 40 دقيقه درون فر (با دماي 200 درجه سانتيگراد) قرار دهيد تا سطح خمير طلايي شود.
روش تهيه مواد مياني :
گوشت را به شكل مكعب هاي 2×2 سانتيمتري برش بزنيد و با پياز مخلوط كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا سرخ شود. سپس ادويه و يك ليوان آب گوشت بيفزاييد و شعله را ملايم كنيد تا گوشت پختهشود . سيب زميني ها را به اندازه گوشت ها خرد و با مقداري روغن سرخ كنيد . سپس جعفري خرد شده را تخم مرغ پخته و رنده شده را نيز بيفزاييد. به اين ترتيب ، مواد مياني آماده مصرف است .
منبع:دنياي تغذيه ،شماره ي 92
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image