انرژي كل 1000 كيلوكالري
مواد لازم :
مواد لازم براي تهيه خمير:
ماءالشعير
1 پيمانه (250 ميلي ليتر)
پودر سير
1 قاشق چايخوري
فلفل سياه و پودر تخم گشنيز
به ميزان لازم
آرد
به ميزان لازم
بيكينگ پودر
1 قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ : 2 عدد
ميگو
250 گرم
مواد لازم براي تهيه ادويه مخصوص:
نمك و فلفل
يك دوم قاشق چايخوري
پودر سير و پودر تخم گشنيز
يك دوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه سس تارتار:
پياز يا پيازچه
1 قاشق سوپخوري
خيارشور
2 قاشق سوپخوري
جعفري
1 قاشق سوپخوري
سس مايونز
1 قاشق سوپخوري
سركه
2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل
به ميزان لازم
روش تهيه :
روش تهيه خمير :
ماءالشعير را در ظرف نسبتا گودي بريزيد و پودر سير ، پودر تخم گشنيز و فلفل سياه را به آن بيفزاييد . سپس مخلوط آرد و بيكينگ پودر را كم كم اضافه كنيد تا خمير به غظتي مانند ماست برسد. حالا سفيده هاي تخم مرغ را با همزن بزنيدتا كاملا سفت و سفيد رنگ شود . اكنون سفيده ها را به سس اماده شده بيفزاييد. ميگوها را بشوييد ودر آبكش قرار دهيد تا آب آن گرفته شود. سپس در مخلوط ادويه مخصوص (نمك، فلفل ، پودر سير و پودر تخم گشنيز) بغلتانيد و در خمير آماده شده قرار دهيد . اكنون آن را در روغن داغ شناور سرخ نماييد.
روش تهيه سس تارتار :
پياز يا پيازچه را به صورت ريز خرد و خيارشور را رنده كنيد. جعفري را نيز ريز خرد و همه را با هم تركيب نماييد . سپس سس مايونز ، سركه ، نمك و فلفل را نيز بيفزاييد . بهتر است سس را به مدت يك ساعت در يخچال استراحت دهيد . معمولا اين سس در كنار غذاهاي دريايي سرو مي شود.
يادآوري : موادي را كه مي توانيد در خمير فوق قرار دهيد و سرخ نماييد ، عبارتند از : هويج پخته ، موز برش خورده ، سيب زميني آبپز شده ، قارچ ، حلقه هاي پياز خام ، سوسيس حلقه شده و كالباس رول شده . اين مواد را در آرد سفيد قرار دهيد . سپس داخل اين خمير بخوابانيد و در روغن داغ شناور سرخ نماييد.
منبع:دنياي تغذيه ،شماره ي 92