مواد لازم
ورق ژلاتين/ 6عدد
اسانس ميوه / 3يا4قطره
اب کمپوت گيلاس / 1ليتر
شکر / 200گرم
وانيل / يک دوم قاشق چاي خوري
کمپوت آناناس / 1عدد
ميوه ي دلخواه براي تزئين / به ميزان لازم
موز / 1عدد
روش تهيه
آب کمپوت را با شکر روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر در آب حل شود. پس از آن ورقه هاي ژلاتين را در اب سرد خيس کنيد؛سپس مواد را از روي حرارت برداريد و ژلاتين نرم شده را به ان اضافه کنيد. بعد وانيل و اسانس مورد نظر را بيفزاييد؛ آن گاه در قالب ژله، مقداري ميوه چيده و قدري از مايه آماده را روي آن بريزيد و براي نيم ساعت در فريزر قرار دهيد تا نيم بند شود. اين عمل کمک مي کند تا ميوه ها به ته قالب چسبيده و هنگام افزودن تمام ژله، روي سطح قالب شناور نگردند و زماني که ژله را برمي گردانيد زيبا تر جلوه کنند؛ سپس از فريزر خارج کرده و باقي مانده ي ژله را بريزيد و دوباره در يخچال بگذاريد تاژله کاملا ببندد بعد که يخچال خارج کرديد ابتدا به کمک چاقو و يا وسيله ي نوک تيزي دور ژله را آب جو ش فرو کرده و در ظرف مناسب برگردانيد و با ميوه تزئين کنيد. توجه : به جاي ورقه هاي ژلاتين مي توانيد دو قاشق چاي خوري پودر ژلاتين را در 4قاشق سوپ خوري آب سرد حل کنيد
منبع:مجله دنياي زنان شماره 60