مواد لازم
پودر ژله ي پرتقال / 50گرم
اب جوش/ 1پيمانه
شربت پرتقال غليظ / 1پيمانه
خامه فرم گرفته / 1يپمانه
هلو يا شاه توت خرد شده / 1پيمانه
روش تهيه
پودر ژله را، در آب جوش کاملا حل کنيد. بعد شربت پرتقال را به ان بيفزائيد و هم بزنيد تا يکدست شود. ظرف محتوي ژله را ، به مدت 30دقيقه در يخچال بگذاريد تا کمي ببندد(به غلظت سفيده تخم مرغ ). خامه را به مواد فوق اضافه کنيد و با همزن برقي کمي بزنيد تا کاملا يکدست شود. دوباره ظرف را به مدت 10دقيقه در يخچال قرار دهيد. در اين مرحله، ميوه هاي خرد شده را نيز در مخلوط بريزيد. از هر نوع ميوه اي که در دسترس باشد و يا از کمپوت آن ها نيز مي توانيد استفاده کنيد. داخل قالب هاي کيک فنجاني را با کاغذ کيک فنجاني بپوشانيد و مواد ژله اي را داخل آن بريزيد. آنگاه به مدت 4ساعت يا به اندازه اي که سفت شود، درون يخچال بگذاريد پس از سفت شدن، ژله ها را از قالب ها بيرون آوريد و به آرامي کاغذ آن را جدا سازيد و با ميوه و خامه، تزئين و سرو کنيد
منبع:مجله دنياي زنان شماره 60