جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک شکلات و عسل
-(3 Body) 
کيک شکلات و عسل
Visitor 978
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل: 3100 کيلو کالري
مواد لازم:
شکر قهوه اي / 100 گرم
کره / 70 گرم
تخم مرغ / 1عدد
عسل / 2قاشق سوپخوري
دوغ بي نمک / 60 ميلي ليتر
آرد / 150 گرم
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري
مخلوط ادويه / 2 قاشق چايخوري
شکلات سياه خرد کرده / 5 گرم
مواد لازم براي تهيه کرم گاناش سفيد:
خامه / 100 گرم
شکلات سفيد / 180 گرم
*(دارچين، هل، زنجفيل و جوز هندي)

کيک شکلات و عسل

روش تهيه:
شکر و کره را در کاسه کوچکي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگ کره روشن شود. آنگاه تخم مرغ و عسل را بيفزاييد و مخلوط کنيد. سپس به طور يک درميان، مقداري دوغ و کمي از مخلوط موادخشک ( شامل آرد، بيکينگ پودر و ادويه است) به مايه قبلي اضافه کنيد تا همه مواد لازم به مصرف برسد. اکنون شکلات را به مايه کيک بيفزاييد و آن را در داخل قالبي بيضي شکل به طول 28 سانتيمتر- که کف آن را با کاغذ روغني پوشانده ايد- بريزيد. حالا روي مايه را صاف کنيد و قالب را در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 35 دقيقه قرار دهيد تا کيک بپزد؛ به گونه اي که اگر خلال چوبي در کيک فرو برديد، چيزي از مايه به آن نچسبد.
بعد کيک را از قالب خارج کنيد و روي پنجره سيمي خنک نماييد. اينک کيک را با کرم گاناش بپوشانيد و در صورت دلخواه روي آن خمير شکلاتي سفيد پهن کنيد و با برگ هايي از خمير شکلاتي شيري تزيين نماييد. اکنون کيک را در ديس زيبايي قرار دهيد.
روش تهيه کرم گاناش سفيد:
خامه را درون ظرفي با کف نسبتاً ضخيم بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا خامه گرم شود. آنگاه شکلات را بيفزاييد و پيوسته هم بزنيد تا کرم صاف و يکدست شود. پس از خنک شدن، کرم قابل مصرف است.
منبع:دنياي تغذيه ش 93
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image