انرژي کل :600 کيلو کالري
مواد لازم:
لوبيا چيتي پخته / 1پيمانه
سيب زميني پخته / 1 عدد
چغندر (لبو) پخته / 2 عدد
هويج پخته / 2 عدد
گوجه فرنگي / 2 عدد
ليمو ترش / 1 عدد
جعفري خرد شده / 2 قاشق سوپخوري
زيتون سياه و سبز / 10عدد
سرکه / 2 قاشق سوپخوري
آب ليمو ترش / 2 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و پودر آويشن / مقداري
روغن زيتون / 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
لوبيا چيتي را به چهار قسمت تقسيم نماييد و در ديس در چهار قسمت قرار دهيد. در کنار لوبيا، سيب زميني پخته و خرد شده را قرار دهيد و در کنار سيب زميني، لبوي پخته و خرد شده و بعد هويج پخته و خرد شده را بريزيد. حالا گوجه فرنگي را برش بزنيد و در مرکز ظرف قرار دهيد و در گوشه برش هاي ليمو ترش را قرار دهيد. روي سبزيجات را جعفري خرد شده بپاشيد و زيتون ها را در جاهاي مختلف سالاد بگذاريد.
سرکه را با آب ليمو ترش مخلوط کنيد. نمک، فلفل، پودر آويشن و روغن زيتون را نيز به آن بيفزاييد و روي سالاد بريزيد.
پينوشتها:
* داراي مدرک کارشناسي درجه 1و 2 آشپزي وکافي شاپ ازسازمان فني حرفه اي /مدرس سازمان صدا و سيما
منبع:دنياي تغذيه ش 93