جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش آلو ( ساوه)
-(5 Body) 
آش آلو ( ساوه)
Visitor 936
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل: 2000 کيلو کالري
مواد لازم:
پياز داغ / 2 قاشق چايخوري
نمک، فلفل و زرد چوبه / به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
نخود / 100 گرم
لوبيا چيتي / 150 گرم
آلوي بخارا / 300 گرم
رشته آش / 200 گرم

آش آلو ( ساوه)

روش تهيه:
پياز داغ را با مقداري روغن روي حرارت قرار دهيد وادويه ها را به همراه رب گوجه فرنگي کمي تفت دهيد. سپس نخود و لوبيا را که از 12 ساعت قبل خيسانده ايد، به ظرف اضافه نماييد و حدود 2 ليتر آب روي آن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا حبوبات پخته شود. حالا آلوها را که يک ربع خيسانده ايد، بيفزاييد و پس از گذشت يک ربع، رشته آش را اضافه کنيد. پس از آنکه رشته ها نرم و آش لعابدار شد، شعله را خاموش نماييد.
منبع:دنياي تغذيه ش 93
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image