انرژي کل: 2000 کيلو کالري
مواد لازم:
پياز داغ / 2 قاشق چايخوري
نمک، فلفل و زرد چوبه / به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
نخود / 100 گرم
لوبيا چيتي / 150 گرم
آلوي بخارا / 300 گرم
رشته آش / 200 گرم
روش تهيه:
پياز داغ را با مقداري روغن روي حرارت قرار دهيد وادويه ها را به همراه رب گوجه فرنگي کمي تفت دهيد. سپس نخود و لوبيا را که از 12 ساعت قبل خيسانده ايد، به ظرف اضافه نماييد و حدود 2 ليتر آب روي آن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا حبوبات پخته شود. حالا آلوها را که يک ربع خيسانده ايد، بيفزاييد و پس از گذشت يک ربع، رشته آش را اضافه کنيد. پس از آنکه رشته ها نرم و آش لعابدار شد، شعله را خاموش نماييد.
منبع:دنياي تغذيه ش 93