انرژي کل: 2000 کيلو کالري
مواد لازم:
گوشت ماهيچه / 800گرم
نمک، فلفل، زردچوبه ودارچين / به ميزان لازم
چغندر / 1عدد
هويج / 2عدد
لوبيا سبز / 150 گرم
پياز / 1عدد
سيب زميني کوچک / 2عدد
کلم برگ سفيد / 800 گرم
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
ماست / 50 گرم
خامه / 100 گرم
روش تهيه:
گوشت را به قطعات درشت خرد کنيد و با کمي روغن تفت دهيد.سپس ادويه هارا بيفزاييد با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا گوشت پخته شود. در ظرفي جداگانه، سبزيجات را از ديرپز به زودپز به ترتيب تفت دهيد، يعني ابتدا چغندر را به صورت خلالي خرد کنيد، تفت دهيد و به گوشت اضافه نماييد، کمي بعد، هويج را خلالي خرد کنيد، کمي تفت دهيد و به گوشت بيفزاييد. سپس لوبيا و پياز را نيز خرد نماييد، تفت دهيد و به گوشت اضافه کنيد. هنگامي که نيم پز شد، سيب زميني و کلم خرد شده را نيز تفت دهيد و بيفزاييد. در پايان، رب گوجه فرنگي تفت داده را به سوپ اضافه نماييد. تمامي مواد که پخته شد، نمک را بيفزاييد. اکنون سوپ را در ظرف بکشيد و ترکيب ماست و خامه را روي سوپ بريزيد.
يادآوري: براي سرو اين سوپ در روسيه، از خامه ترش استفاده مي شود که به علت در دسترس نبودن آن، مي توان از ترکيب ماست و خامه استفاده نمود.
منبع:دنياي تغذيه ش 93