انرژي کل: 1100 کيلو کالري
مواد لازم:
پياز / 1 عدد
روغن زيتون / 2 قاشق سوپخوري
سير / 2 حبه
بادمجان / 2 عدد
کدو / 2عدد
فلفل دلمه اي / 1عدد
گوجه فرنگي / 4 عدد
نمک و فلفل / مقداري
پودر اور گانو يا آويشن / يک دوم قاشق چايخوري
پاستا فوسيلي / يک دوم بسته
روش تهيه:
پياز را به صورت کبريتي يا برش ژولين خرد کنيد و با روغن زيتون تفت دهيد. سپس سير را رنده يا له نماييد و در روغن تفت دهيد. بادمجان ها را نيز با پوست به صورت کبريتي درشت خرد کنيد و تفت دهيد. پس از آن کدو را به صورت حلقه اي خرد نماييد و با بادمجان تفت دهيد تا نرم شود. حالا فلفل دلمه اي را نيز خرد کنيد و تفت دهيد. اکنون گوجه فرنگي ها را خرد نماييد و با مواد قبل تفت دهيد. در پايان، نمک را بيفزاييد و مقداري پودر اورگانو و فلفل سياه بپاشيد. 10 دقيقه بعد، سس را روي پاستا فوسيلي آبکش شده بريزيد و ميل کنيد.
منبع:دنياي تغذيه ش 93