انرژي کل: 2000 کيلو کالري
مواد لازم:
شکر / 100 گرم
آب / 50 ميلي ليتر
فندق / 200 گرم
شکلات تخته اي / به ميزان لازم
روش تهيه:
شکر و آب را مخلوط کنيد و روي گاز قرار دهيد تا جوش بيايد. بعد از اينکه جوش آمد، فندق را اضافه نماييد و هم بزنيد تا فندق ها خوب تفت داده شوند و شکر به خورد آنها برود. اکنون شکلات را ذوب کنيد و مقداري روغن جامد به آن اضافه نماييد تا کمي شل شود. بعد از اينکه فندق ها خنک شدند، آنها را داخل شکلات بغلتانيد و روي کاغذ روغني داخل سيني بچينيد. اين کار را چند بار انجام دهيد تا شکلات روي فندق ضخيم شود. بعد از خنک شدن، شکلات هاي فندقي را داخل پودر شکر بريزيد.
پينوشتها:
* مدرس سازمان صدا و سيما در رشته شيريني پزي
منبع:دنياي تغذيه ش 93