کره تکه شده : 250 گرم
آب داغ : 375 ميلي ليتر
پودر قند : 440 گرم
بيکينگ پودر : 2 قاشق چايخوري
تخم مرغ : 2 عدد
خامه فرم گرفته : به مقدار لازم
کمپوت گيلاس : 2عدد
پودر قهوه : 1قاشق سوپخوري
شکلات تکه شده : 200 گرم
آرد : 370 گرم
پودر کاکائو : 25 گرم
وانيل : 1 قاشق چايخوري
آب گيلاس : 60 ميلي ليتر
روش تهيه:
کره را در ظرفي مناسب روي حرارت قرار دهيد تا آب شود بعد پودر قهوه و آب داغ را اضافه کرده و هم بزنيدو در آخر شکلات تکه شده و پودر قند را اضافه کنيد. مواد را روي حرارت ملايم هم بزنيد تا کاملاً نرم شود؛ بعد از روي حرارت برداشته صبر کنيد تا خنک شود. حالا مواد را با همزن ( دور کند) بزنيد و به تدريج مواد خشک ( آرد، بيکينگ پودر، پودر کاکائو) را در سه مرحله و بعد تخم مرغ ها و در آخر وانيل را يکي يکي اضافه کنيد. مواد را در قالبي به قطر 22 سانتيمتر که چرب شده ريخته و به مدت يک ساعت و 45 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد. بعد از پخت، کيک را از ضخامت به سه لايه مساوي تقسيم کنيد، بين لايه ها آب گيلاس بريزيد و با گيلاس و خامه پوشانده و لايه بعد را روي آن قرار دهيد وتزئين کنيد.
منبع:مجله دنياي زنان ش 57