مواد لازم:
سفيده تخم مرغ : 3عدد
زرده تخم مرغ : 5 عدد
شکر : 100 گرم
آرد : 150 گرم
مارمالاد : به ميزان لازم
مواد لازم سوفله:
سفيده تخم مرغ : 1عدد
شکر : يک چهارم پيمانه
ژلاتين : 1قاشق چايخوري
آب : 2قاشق چايخوري
وانيل : يک دوم قاشق چايخوري
روش تهيه:
سفيده را هم بزنيد تا خوب پف کند، شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهيد. سپس زرده ها را دانه دانه اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط شوند، در اين مرحله آرد را اضافه کرده و با ليسک مخلوط کنيد. اين مواد را در دو قالب 20 سانتيمتري که با کاغذ پوشش داده ايد بريزيد و در فر با حرارت 200 درجه سانتيگراد بپزيد.بعد از پخت و سرد شدن، لاي هر کيک را مارمالاد ماليده و روي کيک را با سوفله و بعد با شکلات پوشش دهيد.
روش تهيه سوفله:
سفيده ها را با درجه کم همزن هم بزنيد، کمي که سفيده پف کرد با درجه متوسط هم بزنيد تا سفيده ها خوب فرم بگيرند. سپس شکر را کم کم اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد، که مواد خوب فرم گرفته و محکم شدند آنگاه ژلاتين حل شده و وانيل را اضافه و مخلوط کنيد.
منبع:مجله دنياي زنان ش 57