مواد لازم
آرد / 400گرم (دو و سه چهارم پيمانه
بيکينگ پودر / يک و يک دوم قاشق چاي خوري
جوش شيرين / يک دوم قاشق چاي خوري
نمک / يک هشتم قاشق چاي خوري
کره / 200گرم(يک پيمانه
شکر ريز / 300گرم (يک و يک دوم پيمانه
وانيل / يک چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ / 3عدد
مواد لازم براي باترميلک
شير / 1پيمانه (250ميلي ليتر
ماست شيرين/ 3قاشق سوپ خوري
مواد لازم براي سس شکلات
پودر کاکائو / يک و يک دوم قاشق سوپ خوري
شکر / 1قاشق سوپ خوري
اب جوش/ 2قاشق سوپ خوري
روش تهيه
ابتدا کف و ديواره قالب ميانتهي به قطر 25سانتيمتر را چرب کنيد و ارد بپاشيد . فرار ا پس از روشن کرد، روي 350درجه ي فارنهايت يا 180درجه ي سانتي گراد تنظيم کنيد. ارد، بيکينگ پودر، جوش شيرين و نمک را با هم مخلوط و الک کنيد و کنار بگذاريد . انگاه ماست را در شير حل کنيد و خوب هم بزنيد و کنار بگذاريد . در کاسه بزرگي ، کره ي نرم را با شکر و وانيل به مدت 2دقيقه بزنيد. اکنون تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و هر بار 1دقيقه بزنيدتا کاملا مخلوط شود . حالا مخلوط آرد و مخلوط شير و ماست(باترميلک)را متناوبا اضافه و کاملا قاتي کنيد. يک سوم از مايه ي کيک را با سس شکلات مخلوط کنيد و پس از ريختن باقيمانده ي آن در قالب، مايه ي شکلاتي را روي آن بريزيد و بعد در فري که از قبل با دماي 180درجه ي سانتي گراد گرم کرده ايد، به مدت يک ساعت بپزيد. بعد از پخته شدن کيک، ان را خنک کنيد و در صورت دلخواه ، با پودر قند يا شکلات ذوب شده، روي ان را تزئين کنيد.
منبع:مجله دنياي زنان شماره 60