جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
موس زردآلو
-(6 Body) 
موس زردآلو
Visitor 964
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم
آب زردآلو(آبميوه ي پاکتي / 500ميلي ليتر
شکر / 100گرم
پودر ژلاتين / يک و يک دوم قاشق سوپ خوري
اب سرد/ 60ميلي ليتر
وانيل / يک هشتم قاشق چاي خوري
خامه ي فرم گرفته/ 250گرم
کمپوت زردآلو براي تزئين /به مقدار لازم

 موس زردآلو

روش تهيه
آب زردآلو و شکر را با هم ملخوط کنيد و مرتب هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود. آنگاه پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و به طريق بن ماري (بخار آب جوش)حل کنيد و بعد از کمي خنک شدن، آن را به مواد بالا بيفزائيد و در اخر، وانيل و خامه ي فرم گرفته را هم اضافه کنيد و در قالبي به گنجايش 1ليتر -که آن را با روغن مايع کمي چرب کرده ايد-بريزيد و به مدت 3الي 4ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببندد. سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد و با خامه و کمپوت زردالو تزئين کنيد
يادآوري
قبل از برگرداندن دسر در ظرف، ابتدا بشقاب دسر را با اب سرد خيس کنيد و بعد دسر را درون آن برگردانيد تا راحت تر حرکت کند و به هر قسمت بشقاب که خواستيد، جا به جا شود. مطابق با شکل مورد نظر مي توانيد اين دسر را با گل هاي طبيعي هم تزئين کنيد منبع:مجله دنياي زنان شماره 60
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image