مواد لازم :
قهوه : 4 قاشق سوپخوري
کاکائو : 3 قاشق سوپخوري
آب سرد : 3 پيمانه
شکر : 10 قاشق سوپخوري
هل : 2 دانه
گلاب ک يک چهارم پيمانه
طرز تهيه:
قهوه و کاکائو را مخلوط و در آب سرد حل کرده روي شعله هم بزنيد . تا جوش آيد و کمي غليظ شود. سپس شکر اضافه و دانه هاي هل را در آن بياندازيد تا با آن بجوشد سپس گلاب را بيفزاييد. در پايان قهوه را در داخل قوري ريخته و روي سماور بگذاريد.
نکته :
اين روش ، طرز تهيه سنتي قهوه در مرکز استان خراسان جنوبي مي باشد که بيشتر در مراسم سوگواري و نيز در مجالس مربوط به سفره هاي نذري سرو مي شود.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48