مواد لازم
هلو: 1کيلو
شکر: 6پيمانه
آ ب :2/5 پيمانه
واني: يک چهارم قاشق چايخوري
جوهر ليمو: يک چهارم قاشق چايخوري
طرز تهيه :
پوست هلو ها را بکنيد و آن ها را به شکل دلخواه برش دهيد پس از آن داخل ظرف سيشه اي تميز و مناسبي بريزيد . آن گاه شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد تا شکر ذوب شده و شربت قوام بيايد. سپس شربت داغ را روي هلوها بريزيد و به طوري که کاملا روي هلوها را بپوشاند در ظرف را ببنديد و آن را به صورت غير مستقيم ( بن ماري ) حرات دهيد . براي اين کار مي توانيد شيشه را درون يک ظرف آب قرارد دهيد به طوري که آب مقداري پايين تر از در شيشه باشد . سپس ظرف حاوي آب را روي حرارت قرار دهيد تا آب به مدت 15 دقيقه بجوشد و بعد در ظرف حاوي هلو ها را باز کرده واني لو جوهر ليمو را به آن اضافه کنيد . مجددا در شيشه را بسته و آن را داخل ظرف حاوي آب قرار دهيد تا چند دقيقه ديگر بجوشد . در مرحله آخر ظرف مربا را از آب در آورده و بعد از سرد شده مربا در ظرف را باز کنيد .
نکته :
- علت استفاده از حرارت غير مستقيم آن است که هلو خيلي زود پخته و متلاشي مي شود.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48