جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي هلو
-(1 Body) 
مرباي هلو
Visitor 956
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم
هلو: 1کيلو
شکر: 6پيمانه
آ ب :2/5 پيمانه
واني: يک چهارم قاشق چايخوري
جوهر ليمو: يک چهارم قاشق چايخوري

مرباي هلو

طرز تهيه :
پوست هلو ها را بکنيد و آن ها را به شکل دلخواه برش دهيد پس از آن داخل ظرف سيشه اي تميز و مناسبي بريزيد . آن گاه شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد تا شکر ذوب شده و شربت قوام بيايد. سپس شربت داغ را روي هلوها بريزيد و به طوري که کاملا روي هلوها را بپوشاند در ظرف را ببنديد و آن را به صورت غير مستقيم ( بن ماري ) حرات دهيد . براي اين کار مي توانيد شيشه را درون يک ظرف آب قرارد دهيد به طوري که آب مقداري پايين تر از در شيشه باشد . سپس ظرف حاوي آب را روي حرارت قرار دهيد تا آب به مدت 15 دقيقه بجوشد و بعد در ظرف حاوي هلو ها را باز کرده واني لو جوهر ليمو را به آن اضافه کنيد . مجددا در شيشه را بسته و آن را داخل ظرف حاوي آب قرار دهيد تا چند دقيقه ديگر بجوشد . در مرحله آخر ظرف مربا را از آب در آورده و بعد از سرد شده مربا در ظرف را باز کنيد .
نکته :
- علت استفاده از حرارت غير مستقيم آن است که هلو خيلي زود پخته و متلاشي مي شود.

منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image