جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اردور تخم مرغ و سس سوپرم
-(11 Body) 
اردور تخم مرغ و سس سوپرم
Visitor 905
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه سس سوپرم :
مواد لازم
کره : 100گرم
تخم مرغ اب پز : 8عدد
آردسفيد : 50 گرم تا 2 قاسق سوپخوري
سس سوپرم غليظ : 1پيمانه
آب گوشت يا مرغ : 2پيمانه
قارچ سرخ شده : 200گرم
زرده تخم مرغ : 2 تا 3عدد
ژامبون : 200گرم
نمک : 1 قاشق چايخوري
جعفري : 2تا 3قاشق سوپخوري
جوز هندي : يک دوم قاشق چايخوري
فلفل قرمز : يک دوم قاشق چايخوري
خامه : 100گرم
مواد لازم براي تهيه تارت:
آرد : 500گرم
کره خرد شده : 250گرم
نمک : 1قاشق چايخوري
شير : يک دوم پيمانه

اردور تخم مرغ و سس سوپرم

طرز تهيه سس سوپرم :
کره را در ظرف لعابي يا پيرکس يا استيل ريخته و اجازه دهيد ذوب شود آرد را به کره اضافه کنيد و اجازه دهيد آرد در کره کمي تفت بخورد ولي رنگ ان عوض نشود وفقط بوي خامي آرد گرفته شود حالا آب گوش را آرام آرام اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا سسر لطيف و يکدست شود يک لحظه سس را از روي حرارت برداريد و زرده ها را کمي بزنيد و داخل سس بريزيد و خوب هم بزنيد مجددا سس را روي حرارت قرار دهيد و هم بزنيد يکي دو جوش بزند حالا نمک ، جوز هندي ، فلفل قرمز را افزوده و سس را از روي حرارت برداريد و خامه را فزوده و روي سس را بپوشانيد تا ورم شود .
در اين زمان ژامبون و قارچ را با نيمي از سس مخلوط کنيد و روي تارت بريزيد و يک تخم مرغ آب پز روي تارت قرار دهيد . و روي تخم مرغ سس سوپرم بدهيد وروي آن را با ژامبون قالب زده و جعفري تزيين کنيد .
طرز تهيه تارت :
آرد را د رظرف گودي بريزيد و نمک را اضافه کنيد مواد را اب هخم مخلوط کنيد و وسط آرد را گود کنيد و شير و کره خرد شده را وسط آرد بريزيد و همه مواد را هم بزنيد و با نوک انگشتان به آرامي ورز دهيد تا خمير لطيف وبدون چسبندگي به دست آيد حالا خمير را در ظرف در بسته يا کيسه نايلون در فريزر قرار دهيد تا به مدت 2تا3 سانت يا قالب گرد به قطر 30 سانتي متر بيندازيد و با قالب برگ مقداري از خمير باقيمانده را قالب بزنيد و در کناره هاي خمير بچسبانيد و کمي زرده ريو بر گ ها بماليد. تارت را در دماي 175 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت در طبقه وسط فر به مدت 20تا 30 دقيقه بپزيد تا طلايي شود واز قالب بيرون آورده و بگذاريد خنک شود .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image