مواد لازم
مرغ : 1عدد
روغن سالاد : 2قاشق سوپخوري
ساقه ترخون : 3عدد
آب ( براي پختن مرغ ): 300 ميلي ليتر
مغز گردوي خرد شده : 2قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده : 2قاشق سوپخوري
سس فرانسوي : 2قاشق سوپخوري
شاهي و مغز کاهو : به مقدار کافي
کرفس بزرگ خرد شده : 1عدد
طرز تهيه
مرغ را تميز کرده و سطح آن را با روغن آغشته کنيد ترخون ها را خرد کرده روي مرغ بپاشيد . مرغ را در سيني فر قرار داده آب را روي آن ريخته و روي آن را فوي بکشيد و به مدت يک ساعت و ربع در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد قرار دهيد تا خوب بپزد . سپس مرغ را از فر خارج کرده و استخوان هاي آن را جدا و به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد سپس همه مواد به غير از کاهو ،شاهو و کرفس را با مرغ مخلوط کرده کنار بگذاريد . حال کف ظرف مورد نظر را کاهو ، شاهي خرد شده و کرفس بريزيد و سالاد را روي آن ريخته و سر سفره ببريد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48