مواد لازم
پاستا قلمي : 150گرم
هويج آب پز :1عدد
فلفل دلمه اي رنگي: 1/5 عدد
پيازچه: 3ساقه
خيار شور: 4عدد
ژامبون :2 برش
نمک و فلفل : به ميزان لازم
آب ليمو ترش: 2قاشق سوپخوري
روغن زيتون : 2قاشق سوپخوري
سس مايونز :1/5 قاشق سوپخوري
سيب زميني آب پز : 1/5 کيلو
سس خردل :نصف قاشق سوپخوري
روغن مايع :2 قاشق سوپخوري
ژلاتين : 1/5 قاشق سوپخوري
جعفري خر د شده: نصف پيمانه
طرز تهيه
پاستا را بپزيد تا نرم شود سپس آبکش کرده بعد از همک شده با هويج پخته نگيني ، فلفل رنگي نگيني ، پيازچه خرد شده ، خيار شور ريز شده ، ژامبون خرد شده ، نمک ، فلفل ، آب ليمو ترش تازه ، روغن زيتون و مايونز مخلوط کنيد . سيب زميني آب پز را با مايونز و خردل و روغن مايع و نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست ورز دهيد تا کاملا صاف و يک دست شود، حال آن را به صورت مستطيل روي تکه فويل باز کنيد . ژلاتين آماده را به سالاد اضافه و روي سيب زميني پخش کنيد و از يک طرف آن را به صورت رول بپيچيد . برا ي اين کار روي فويل جعفري پشايده و با حرکت لبه فويل ، رول را در ان بغلطانيد سپس آن را محکم در فويل بپيچيد . سپس دو تا سه ساعت در يخچال بگذاريد . رولت آماده را برش داده به صورت دلخواه تزيين و ميل نماييد .
نکته :
براي تيه ژلاتين 4 قاشق آب روي ژلاتين بريزيد ، ظرف ژلاتين را روي حرارت غير مستقيم که با بخار کتري و يا داخل ظرف آب جوش مي باشد بگذاريد تا ژلاتين کاملا حل شود بعد از کمي حنک شده د رمواد بريزيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48