جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


ایمن نیوز در صفحات
تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک ماهيچه همراه با خاويار بادمجان
-(8 Body) 
خوراک ماهيچه همراه با خاويار بادمجان
Visitor 914
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم :
پياز 2 عدد
سير 3حبه
روغن زيتو يک و نيم قاشق سوپخوري
ماهييچه گوشت 3عدد
گوجه فرنگي 12 عدد
آويشن و نمک و فلفل 1 قاشق چايخوري از هر کدام
برگ بو 2برگ
مواد خاويار بادمجان :
بادمجان 8 عدد
پياز بزرگ 1 عدد
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
آرد 50گرم
شير نصف پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
جوز هندي يک چهارم قاشق چايخوري
پنير موتزار ( رنده شده ) نصف پيمانه
جعفري خرد شده سه چهارم پيمانه
طرز تهيه :
پياز و سير خلالي شده را با روغن تفت دهيد تا شفاف وکمي طلايي شود ، سپس گوشت هاي تميز وکاملا خشک را اضافه و همه طرف آن را تفت دهيد و بعد 4 عدد گوجه فرنگي هايي که خرد کرده ايد اضافه و 3 دقيقه با هم سرخ کنيد . آن گاه آويشن و برگ بو را اضافه کرده و بگذاريد با رد بسته 15 دقيقه بپزد و سپس يک چهارم ليوان آب اضافه کرده و با حرارت ملايم بگذاريد 2 ساعت کامل بپزپد و به روغن بيفتد ( بايد توجه داشت که اين گوشت نبايد با آب زياد پخته شود بايد مانند ژيگو با آب کم و به صورت بريان پخته شود ) باقي گوجه فرنگي را پوست کنده وهر کدام را به 8 قسمت تقسيم کرده با کمي روغن تفت دهيد و کنار بگذاريد.
طرز تهيه خاويار بادمجان :
بادمجان ها با کباب کرده پوست بکنيد و کنار بگذاريد .

خوراک ماهيچه همراه با  خاويار بادمجان

پياز نگيني شده را با روغن تفت دهيد تا طلايي شود بعد آرد را به آن اضافه کرده و يک دقيقه آرد را سرخ کرده بعد شير را اضافه کنيد . مرتبا هم بزنيد تا مايه فرم بگيرد و غليظ شود در اين هنگام نمک، فلفل و جوز هندي را بيفزاييد. وقتي سس به غلظت مناسب رسيد، بادمجان ها را اضافه کرده و تمام نواد را 3 دقيقه با هم روي حرارت بپزيد .
لازم است مرتبا آن را هم بزنيد تا ته نگيرد حال از روي حرارت برداريد ، ابتدا پنير رنده شده و بعد جعفر خرد شده ف جوز هندي ، نمک ، فلفل را اضافه و خاويار را مخلوط کنيد ، گوشت ار کنار خاويار ، بادمجان و گوجه فرنگي د رظرف مورد نظر بريزيد و به صورت گرم سرو کنيد .
نکته :
- اين غذا از غذاهاي اصيل کشور يونان مي باشد ، مردم يونان از اين غذا در مراسم هاي مختلف به ويژه مراسم مذهبي زياد استفاده مي کنند و معتقدند که با توجه به سبزيجات زيادو ادويه جوز هندي اين غذا يک غذاي بي نهايت خوشمزه و پاز طعم ، مزه و اشتها برانگيز مي باشد. در يونان براي تهيه خاويار بادمجان از پنيري به نام (kefatotyri) و از شير بز استفاده مي شود . خاويار بادمجان را مي توان به عنوان پيش غذا ، بدون گوشت هم سرو کرد . اين غذا را مي توان هم با برنج وهم با نان سرو کرد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image