مواد لازم :
مر غ ( سينه يا فيله ) :600گرم
پيازخلال شده بزرگ : 1 عدديا 2 عدد متوسط
قارچ ورقه شده :400گرم
تفت داده شده
فلفل دلمه اي : يک ونيم عدد
کالباس مرغ : 4تا5 برش (دودي نباشد )
سس سفيد : يک ونيم پيمانه
پنير رنده شده : 50 گرم
هلندي يا مشابه
نمک ، فلفل ، زدچوبه و زعفران : به ميزان لازم
روغن مايع : به ميزان لازم
بچه ذرت (BABY CORN) و جعفري : مقداري ، براي تزيين
طرز تهيه :
مرغ ( سينه بدون پوست و استخوان) را به شکل رشته هاي نازک و به طول 4 سانت برش ( ژولين ) بزنيد. پياز خلال شده را با نمک ، زدرجوبه ، زغفران وفلفل ماساژ دهيد تا با اين روش پياز کمي آب بيندازد سپس با مرغ برش داده شده مخلوط نموده وبراي دو سه ساعت در يخچال قرار دهيد تامزه دار شود سپس مايه خوابانده شده را با روغن مايع ( به ميزان لازم ) کاملا تفت دهيد . فلفل دلمه اي ره رنگ هاي متنوع انتخاب نموده به شکل خلال هاي نازک و بلند برش نماييد . با کمي روغن مايع تفت دهيد تا براق شود و با نمک ( به ميزان لازم ) و قارچ تفت داده شده مخلوط نماييد . ظرف مورد نظر ( پيرکس) را چرب نموده سپس مايه قارچ و فلفل دلمه اي را روي ان ذاشته و سطح روي آن رابا ورقه هاي نازک کالباس مرغ بپوشانيد. سپس سس سفيد را روي آن بريزيد به طوري که تمام مواد را پوشش دهد و پنير رنده شده ار روي آن بپاشيد ودر فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتي گراد طبقه وسط قرار دهيد تا روي آن طلايي خوشرنگ شود ، سپس از فر خارج و با کمي سس سفيد زعفراني ، بچه ذرت ، سس کچاپ و جعفري تزيين و سپس سرو نماييد .
نکته :
اگر يک ساقه کرفس خلال شده تفت داده شده و مواد فوق بيفزاييد غذاي فوق ، طعم و مزه بي نظيري خواهد داشت.
2 اگر موادفوق را با روغن مايع و کره تفتت دهيدد طعم و مزه بهتري خواهد داشت .
3- هرگز قارچ را خيس نکنيد ، قارچ ششته شده را بلافاصله ورقه نمود وبا کمي آب ليمو ترش مخلوط نماييد تا از سياه شدن رنگ آن جلوگيري به عمل آيد . سپس تفت دهيد.
4- بچه ذرت همان ذرت ( بلال) است که هنوز کامل رشد نکرده و کوچک است د ربازار به صورت کنسرو ويا تازه مي توان پيداکرد که بسيار ترد و خوشمزه است و همراه انواع سالاد مي توان از آن استفاده کرد .
5- قارچ و فلفل دلمه اي از ارزش غذايي بالايي برخوردار است .
6- همچنين سس سفيد از ارزش غذايي برخوردار است .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48