جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلو ضيافت
-(1 Body) 
پلو ضيافت
Visitor 1067
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
برنج : 4 پيمانه
گوشت بدون استخوان و چربي : 400تا500 گرم
پياز متوسط : 3عدد
سير: 2حبه
زردچوبه : 1قاشق چايخوري
ادويه يت دارچين : يک دوم قاشق چايخوري
ادويه کاري : 3قاشق سوچخوري
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوي
محلو ل زعفران : 2 قاشق سوپخوري
بادام سفيد ( بدون پوست نيم شده ) : يک دوم تا دو سوم پيمانه
کشمش : دو سوم تا 1 پيمانه
کره و روغن مايع : به ميزان لازم
نمک فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه :

پلو ضيافت

مرحله اول : برنج را نمک سنگ يا آب نمک خيس کنيد.
مرحله دوم : گوشت را حبه اي شکل برش دهيد ، پياز نگيني يا خلال شده را با کره و روغن مايع ( به ميزان لازم ) تاحدي تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس سير پوره شده را اضافه کرده هم بزندي ، اجازه دهيد تا طلايي خوشرنگ شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهيد ، زرد چوبه ، ادويه يا دارچين ، 1 قاشق سوپخوري از ادويه کاري و رب گوجه فرنگي را افزوده هم بزنيد . سپس محلول زعفران و آب به ( ميزان لازم ) را اضافه و با رب مخلوط و روي حرارت کم قرار دهيد تا بپزد
مرحله سوم : مايه آماده شده فوق را همراه با مابقي ادويه کاري و محلول زعفران لا به لا ي برنج آبکش شده قرارد هيد و ظرف را روي حرارت متوسط بگذاريد ، پس از سه با خشک نمودن تعرق در ظرف ، حرارت را کم نموده و پلو را دم کنيد.
مرحله چهارم : پس از طبخ سطح روي آن را با بادم سفين ( نيمه شده بدون پوست ) و کشمش تفت داده شده تزيين و سپس سرو نماييد.
تذکر : بادام سفيد 0 بدون پوست و نيمه شده ) و کشمش را جداگانه با مخلوطي از کره و روغن مايع تفت دهيد .
نکته :
1- غذاي فوق غني و بسيار خوشمزه و از ارزش غذايي بالايي برخوردار بوده وبراي تمام فصول قابل استفاده مي باشد.
2- اين غذا به آشپزخانه هندوستان منسوب است.
6- همچنين سس سفيد از ارزش غذايي برخوردار است .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image