مواد لازم:
برنج : 4 پيمانه
گوشت بدون استخوان و چربي : 400تا500 گرم
پياز متوسط : 3عدد
سير: 2حبه
زردچوبه : 1قاشق چايخوري
ادويه يت دارچين : يک دوم قاشق چايخوري
ادويه کاري : 3قاشق سوچخوري
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوي
محلو ل زعفران : 2 قاشق سوپخوري
بادام سفيد ( بدون پوست نيم شده ) : يک دوم تا دو سوم پيمانه
کشمش : دو سوم تا 1 پيمانه
کره و روغن مايع : به ميزان لازم
نمک فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه :
مرحله اول : برنج را نمک سنگ يا آب نمک خيس کنيد.
مرحله دوم : گوشت را حبه اي شکل برش دهيد ، پياز نگيني يا خلال شده را با کره و روغن مايع ( به ميزان لازم ) تاحدي تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس سير پوره شده را اضافه کرده هم بزندي ، اجازه دهيد تا طلايي خوشرنگ شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهيد ، زرد چوبه ، ادويه يا دارچين ، 1 قاشق سوپخوري از ادويه کاري و رب گوجه فرنگي را افزوده هم بزنيد . سپس محلول زعفران و آب به ( ميزان لازم ) را اضافه و با رب مخلوط و روي حرارت کم قرار دهيد تا بپزد
مرحله سوم : مايه آماده شده فوق را همراه با مابقي ادويه کاري و محلول زعفران لا به لا ي برنج آبکش شده قرارد هيد و ظرف را روي حرارت متوسط بگذاريد ، پس از سه با خشک نمودن تعرق در ظرف ، حرارت را کم نموده و پلو را دم کنيد.
مرحله چهارم : پس از طبخ سطح روي آن را با بادم سفين ( نيمه شده بدون پوست ) و کشمش تفت داده شده تزيين و سپس سرو نماييد.
تذکر : بادام سفيد 0 بدون پوست و نيمه شده ) و کشمش را جداگانه با مخلوطي از کره و روغن مايع تفت دهيد .
نکته :
1- غذاي فوق غني و بسيار خوشمزه و از ارزش غذايي بالايي برخوردار بوده وبراي تمام فصول قابل استفاده مي باشد.
2- اين غذا به آشپزخانه هندوستان منسوب است.
6- همچنين سس سفيد از ارزش غذايي برخوردار است .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48