مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ کرده ( ران و سينه :500گرم
برنج : 1 پيمانه
سبزي کوفته ( پاک و ساطوري شده ) :400گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه : به ميزان لازم
پيازم : 1عدد
ر ب گوجه فرنگي : 3 قاشق غذا خوري
گردو : به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوشت مرغ مخلوط ران و سنه را بدون پوست دوبار چرخ کنيد . برنج را نيم پز کرده و سپس آبکش کنيد . گوشت مرغ ، برنج ، سبزي کوفته ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز دهيد وسپس مقداري از مواد را برداشته و به شکل کوفته هاي کوچک د رآورده در وسط آن ها گردو قرار دهيد . پياز را خرد کرده و سرخ کنيد و رب را به آن بيافزاييد. کوفته ها را داخل رب و پياز داغ بياندازيد کمي آب بريزيد و به مدت يک ساعت با شعله کم کوفته ها را بپزيد .
نکته:
مي توانيد به جاي گردو از زرشک يا قيصي نيز استفاده کنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48