مواد لازم :
پياز متوسط ساطور ي شده : 3عدد
سير له شده : نصف قاشق مرباخوري
زنجبيل رنده شده : نصف قاشق مرباخوري
گوشت چرخ کرده : نيم کيلو
گشنيز خرد شده : يک قاشق سوپخوري
فلفل سبز خرد شده يا سالم : 4تا5 عدد
طرز تهيه :
ابتدا پياز را در روغن تفت داده زرد چوبه ، سير و زنجبيل افزوده کمي تفت دهيد سپس گوشت چرخ کرده را بيفزاييد و دوباره تفت دهيد تا آب گوشت کاملا خشک شود . گشنيز و فلفل سبز را به آن اضافه کرده حرارت را کم کنيد . پس از جا افتادن خورش در ظرف مناسبي کشيده کمي گشنيز را روي آن بريزيد و با
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48