زينب دهقان
مواد لازم :
پياز متوسط : 1عدد
روغن : به ميزان لازم
زنجبيل رنده شده : نصف قاشق چايخوري
سير رنده شده :نصف قاشق چايخوري
زرد چوبه و نمک : به ميزان دلخواه
برنج : نيم کيلو
عدس قرمز : 250 گرم
طرز تهيه :
پياز را خرد کرده در روان تفت دهيد ، زنجبيل ، سير رنده شده، زرد چوبه ، برنج و عدس شسته شده را به مواد اضفافه کرده تفت دهيدتا آبي که در برنج و عدس مانده خشک شود در اين حالت آب جوش را به اندازه اي اضافه کنيد که آب روي برنج قرار بگيرد ( مانند دم پخت ) پس از آنکه عدس پخت نمک زده و حرارت را کم کنيد تا برنج بپزد و دم بکشد اين پلو با خورش قيمه کاسالن هندي و چتني که نوعي سس مي باشد سرو مي شود .
نکته :
- مي توانيد اين پلو را با صبحانه نيز سرو کنيد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48