مواد لازم :
مرغ خام چرخ کرده : نيم کيلو
آر دسيب زميني : 2تا3 قاشق سوپخور ي
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آر د سيب زميني برا غلطاندن : مقداري
تخم مرغ براي غلطاندن : 1عدد
آرد سوخار : مقداري
مواد مياني :
پنير گودا : 50گرم
کالباس : 4ورق
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
طرزتهيه:
مرغ را چرخ کرده و با آرد سيب زميني ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنيد سپس ازمواد گلوله اي به اندازه تخم مرغ برداريد و آن را کف دست پهن کنيد از مواد مياني 1 قاشق وسط آن قرار داده و ببنديد سپس آن را ابتدا در آرد سيب زميني بعد در تخم مرغ زده شده ودر آخر در آرد سوخاري بغلطانيد وبعد در وغن داغ سرخ کنيد . اين کاررا ادامه دهيد تا مواد به کتلت تبديل شود .
نکته:
1- اگر به مرغ چرخ کرده 1 عدد پياز رنده شده نيز اضافه کنيد غذا لذيذتر خواهد شد.
2- مواد مياني را هم مي توان به هم مخلوط کنيد و هم به صورت ورق هاي کوچک استفاده نماييد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48