مواد لازم :
سينه مرغ : 3تکه
روغن زيتون يا مايع : براي سرخ کردن
پياز متوسط : 1عدد
قارچ تازه ورقه شده : 250گرم
پودر کاري : 2 قاشق چايخوري
خامه نسبتا سفت شده : 200گرم
اسپاگتي تالياتلي : 500گرم
طرز تهيه :
هر قطعه سينه مرغ را به دو نيم تقسيم کرده و دو طرف شان را با بيفتک کوب بکوبيد تا قطرشان کم شود . در تابه روغن زيتون ريخته دو طرف سينه مرغ را سرخ کنيد . پياز ار خلال باريک بريده ودر روغن زيتو تفت دهيد ، کمي که طلايي شد قارچ ورقه شده ، پودر کاري و خامه را اضافه و خوب هم بزنيد . سينه هي سرخ شده مرغ را اضافه و مرتب پشت ورو کنيد تا هر طرف آن ها د ر سس قرار گيرد. بگذاريد 2تا3 دقيقه ديگر طبخ شود تاسس کمي غليظ شود اين غذا را مي توان با اسپاگتي يا تالياتلي را که از قبل پخته ايد و آبکش کرده ايد ( انقدر بپزيد تا کالما نرم شود ) د رکنار اسکالوپ سرو کنيد .
نکته :
- اين غذا اسکالوپ مرغ با خامه کاري است. که با تالياتلي يا اسپاگتي سرو شده که مي توان بدون اسپاگتي هم سرو شود .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48