مواد لازم :
گوشت گوساله :راسته پاک نشده ) 1 گيلوگرم
پياز متوسط : 3عدد
پودر سوخاري نزم : 3 قاشق غذاخوري
تخم مرغ کامل : 2عدد
نمک : 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه : نصف قاشق چايخوري
جوش شيرين : يک سوم قاشق چايخوري
مارگارين : 50 گرم
مواد لازم جهت تهيه سيب زميني :
سيب زميني متوسط : 3عدد
پنيز پيتزا : 200گرم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
فلفل دلمه اي رنگي : جهت تزيين
طرز تهيه :
قالب گرد ساده به قطر 22 سانتي متر و عمق 5 سانتي متر ار با مارگارين چرب کرده کنار بگذاريد . فر را روشن و روي حرارت 200 درجه سانتي گراد قرار دهيد . گوشت گوساله که بهتر است راسته پاک نشده باشد( به علت نرمي آن ) دوبار چرخ کرده و با پياز رنده شده و بقيه مواد و30 گرم مارگارين کاملا ورز دهيد . گوشت ورز داده شده ار داخل قالب فشرده کرده ، روي آن باقيمانده مارکارين را ماليده ، با کاغذ آلومينيوم پوشانده ، داخل فر ار پيش گرم شده به مدت يک ساعت بپزيد تا کاملا مغز پخت شود .
10 دقيقه آخر را بدون پوشش آلومينيومي بپزيد و در مدت پخت گوشت ، سيب زميني ها ار آب پز کرده ، آن ها را پوست گرفته ، کمي که خنک شده به همراه پنير پيتزاي تکه تکه شده داخل دستگاه غذا ساز ريخته و آن را به صورت پوره در آوريد وبه آن نمک و فلفل اضافه نماييد.
بعد اينکه خوراک گوشت پخته شد آن را روي ظرفي که بتوانيد داخل فر قرار دهيد برگردانده وروي آن را با پوره سيب زميني پر کندي . دور گوشت را نيز شکوفه پوره بزنيد .
اگر از قالب با سوراخ مياني استفاده نموده ايد قسمت خالي گود را با شکوفه هاي پوره سيب زميني پر کنيد روي قسمت هاي گوشتي را ماگارين ماليده ، خوراک را داخل فر قرار دهيد . با حرارت بالا روي پوره را طلايي کنيد .
وقتي خوراک گوشت را از فر در آورديد آن را با حلقه هاي فلفل دلمه اي رنگي تزيين کنيد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48