مواد لازم :
پياز نگيني خرد شده : 1عددمتوسط
روغن براي سرخ کردن مواد : 2قاشق غذا خوري
فيله مرغ خرد شده ک 4 عدد
فلفل سبز درشت خرد شده : يک دوم پيمانه
کدو نگيني درشت خرد شده : 1عددمتوسط
سيب زميني پخته شده و خردشده : 2عدد
هويج پخته خرد شده : 1عدد متوسط
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذا خوري
سير خرد شده : 1حبه
آر د :1 قاشق غذا خوري
شير : يک دوم پيمانه
پنير رنده شده پيتزا : يک چهارم پيمانه
نمک و فلفل : به ميزان لازم
خمير کره اي : نيم کيلو
تخم مرغ زده شده براي ماليدن روي پاي : 1عدد
طرز تهيه :
ابتدا فر را روي 180درجه تنظيم و روشن کنيد
1- پيازها را در روغان تفت داده پس از نزم شدن به ترتيب فيله خرد شده و فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهيد . سپس کدو ، هويج ، سيب زميني استامبولي ، جعفري خرد شده وسير را اضافه کنيد. آرد را به مواد اضافه کرده و هم بزندي و سپس شير ار ريخته بگذاريد مواد به هم پخته شود و آب آن خرد شود وقتي شير کاملا به خورد مواد رفت پنير را با کمي نمک و فلفل به مواد اضافه کرده هم بزنيد . مواد را از روي حرارت برداريد م. حال بگذاريد کمي سرد شود.
2- يک سوم از ميزان خمير ار جدا کرده کنار بگذاريد. دو سوم باقيمانده را نازک باز کنيد . ( ضخامت خمير بايد به اندازه ضخامت يک سکه باشد). خمير باز شده را روي ظرف گود مخصوص پاي پهن کنيد . لبه هاي خمير بايد در اطراف ظرف باقي مانده باشد. بدين معني که خمير بايد به اندازه اي باز شود که از اندازه ظرف پاي بزرگ تر باشد. خمير را در ظرف ثابت کرده و با نوک چنگال د رچندي نقطه کف خمير حفره ايجاد کنيد .
3- مواد را روي خمير رد ظرف به صورت گنبدي بريزيد .
4- يک سوم باقيمانده خمير را هم هب همان ضخامت باز کرده روي آن را با چاقوي نازک شيارهاي راست و چپ ايجاد کنيد . به طوري که روي خمير لوزي هايي پديدآيد . سپس اين ورقه خمير را روي مواد قرار داده لبه هاي خمير زيرين را روي آن در اطراف برگردانده و خمير را به اصطلاح بپيچيد . ( درست به حالتي که در قطاب ها انجام مي شود) با اين تفاوت که در اين غذا پيچ ها درشت تر هستند.
5- روي همه خمير رابا فرچه تخم مرغ زده شده بماليد و به مدت 40تا45 دقيقه در فر قرار دهيد .
نکته:
1- اين غذا را بهتر است پس از کمي سرد شده برش داده و مصرف کرد .
2- برا ي تهيه پاي بزرگتر مواد را دو برابر کنيد.
3- اين پاي اگر به صورت بزرگ تهيه شود ميز ميهماني شما را به طرز جالبي تزئين خواهد کرد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48