مواد لازم :
گوچه فرنگي : 6عدد متوسط
کره : 2 قاشق غذاخوري
پياز : 2عدد متوسط
نمک: به مقدار لازم
فلفل سايه : به مقدار لازم
قارچ: 300گرم
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذا خوري
آرم گندم : يک ونيم قاشق غذا خوري
شير : يک و نيم ليوان
پنيز پيتزارنده شده : 100گرم
تخم مرغ : 1عدد
طرز تهيه :
گوجه را شسته داخل آن را در بياوريد. در بابه اي يک قاشق کره را آب کرده پياز ساطوري شده را چند دقيقه تفت دهيد . نمک ، فلفل سياه و قارچ را به پياز اضافه کرده تفت دهيد تا آب آن کشيده شود. جعفري را داخل مواد بريزيد و از روي آتش برداريد در تابه اي کره را آب کرده، آرد را چند دقيقه تفت دهيد . بعد شيررا بريزيد و بگذاري کمي بجوشد .پنير را اضافه کرده و از روي حرارت برداريد . مايه که خنک شد تخم مرغ را بريزيد و هم بزنيد . داخل گوجه فرنگي را با مايه قارچ پر کنيد . روي آن از مايه تخم مرغي بريزيد ( از قيف استفاده کنيد ، بهتر است . ) گوجه فرنگي را د رظرفي نسوز چينده يک ليوان آب داخل ظرف بريزيد . حال در فر با دماي ت180 درجه سانتي گراد به مدت 20 دقيقه بپزيد .
نکته :
- اين غذا مربوط به آشپزخانه ترکيه مي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48