مواد لازم :
پياز : 1عدد
ادويه (زرد چوبه ، دارچين ، فلفل ، نمک ) :به ميزان لازم
روغن مايع : به اندازه لازم
رب گوجه فرنگي : 2قاشق سوپخوري
گوشت خورشي : 200 گرم
لوبيا سفيد : 100گرم
هويج : 250گرم
سيب زميني : 250گرم
فلفل دلمه اي : 1عدد
آب ليمو : به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
ابتدا پيازرا نگيني خرد کرده ودر روغن کمي تفت دهيد . سپس ادويه ها ، رب گوجه فرنگ ، گوشت ، لوبيا سفيد که آن ها را از قبل خيس کرده ايد و آب را به ميزان لازم اضافه کرده و بگذاريد تا مواد نيم پز شوند . سپس ابتدا هويج و در اواخر پخت سيب زميني و فلفل دلمه اي را اضافه کنيد . در آخر آب ليمو ريخته و گذاريد تا به روغن بيافتد . حال غاد آماده است .
نکته :
- در اين غذا به جاي آب ليمو از آبغوره هم مي توان استفاده کرد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48