جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حراق باصبه
-(2 Body) 
حراق باصبه
Visitor 985
Category: دنياي فن آوري
( نوعي خوراک عدس و پاستا )
مواد لازم :
عدس : پيمانه
پياز متوسط نگيني خرد شده : عدد
روغن زيتون يا روغن مايع : يک چهارم پيمانه
آب : 4تا5 پيمانه
پاستا شکل دار يا خرد شده : پيمانه
سير رنده شده : 4تا5 حبه
گشنيز تازه خرد شده : پيمانه
پياز داغ : پيمانه
آرد (ئ در صورت لزوم ) قاشق سوپخوي
رب نارنج يا آب ليمو : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدارلازم
تکه ها نان سرخ شده : به اندازه مصرف

حراق باصبه

طرز تهيه:
عدس را از يک ساعت قبل خيس کنيد ، پياز نگيني شده را در 2 قاشق روغن زيتون تفت دهيد . سپس عدس را با 4 ليوان آب به آن اضافه کنيد . وقتي نيم پز شد و ماکاروني را به آن اضافه کرده ، هر چند دقيقه يکبار هم بزنيد تا ماکاروني ها به هم نچسبد . در تابه اي ديگر روغن زيتو ريخته سير رنده شده ار کمي تفت دهيد سپس گشنيز خرد شده ار اضافه کدره وبه مدت 4تا 5 دقيق تفت دهيد . وقتي ماکاروني نيم پز شد 4 قاشق پياز داغ و 2 قاشق سير و گشنيز تفت داده شده ، نمک ، فلفل و رب نارنج را به آن اضافه کرده حرارت را ملايم کنيد و بگذاريد تا غذا کاملا جا بيفتد اگر مي خواهيد اين غذا لعاب بيشتري داشته باشد. ت1 قاشق آرد را در يک ليوان آب سرد حل کرده و به غذا اضفاه کنيد . غلظت اين غذا بايد مانند آش رشته باشد . وقتي غذا آماده شد آن را در ظرفي کشيده روي آن را با بقيه سير و گشنيز وپياز داغ و نان هاي سرخ شده تزيين کنيد . به هنگام سر و بقيه نان هاي سرخ شده ار در کاسه اي ريخته در کنار غذا قرار دهيد تا همراه با غذا صرف شود اين غذا مي تواند عصرانه و شام مفيدي براي خانواده عزيزتان باشد. گواري وجود !
نکته :
1. مقدرا آب تقريبي است و ممکن است با توجه به نوع عدس از آب کمتر يا بيشتري استفاده شود .
2. به جاي استفاده از رب نارنج يا آب ليمو مي توانيد از نصف پيمانه عصاره تمر هندي استفاده کنيد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image