مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 250گرم
پياز سرخ کرده 2 قاشق سوپخوري
نمک ، فلفل و زرد چوبه : به ميزان لازم
برنج آبکش شده : يک ونيم ليوان
سبزي دلمه خرد شده : 1 ليوان پر
رب گوجه : 3-2 قاشق سوپخوري
کره : 25 گرم
زغفران آب کرده : به اندازه دلخواه
فلفل دلمه اي : 5عدد
آ ب : 1 ليوان
طرز تهيه :
گوشت چرخ کرده را با پياز داغ ، نمک و فلفل مخلوط کرده ودر ظرف مسطحي قرار دهيد و آن را بدون در پوش به مدت 45 دقيقه با درجه حداکثر (100%) در مايکروويو قرار دهدي ( يک با ردر اين فاصله هم زده شود ) سپس مايه گوشت چرخ کرده ، برنج آبکش شده و سبزي را با هم مخلوط کنيد . مايه دلمه آماده است رب گوجه فرنگي را به همراه کره ؛ کمي آب زغفران ، نمک ، فلفل و زرد چوبه د رظرفي مناسب با هم مخلوط کرده و آن رابه مدت يک دقيقه با درجه حداکثر (100% ) د ردستگاه بگذاريد تا رب تفت داده شود . سپس يک ليوان آ ب را به ان اضافه کنيد سر فلفل ها را به شکل دايره برداشته و تخم ها يداخل فلفل را خالي کرده بعد داخل آن ها را با مايه دلمه پر کنيد و در آن ها را بگذاريد . حال مايه رب را روي آن ها بريزيد سپس ظرف فلفل را با درپوش به مدت 20-18 دقيقه با درجه حداکثر (100%) در مايکروويو بگذاريد تا فلفل ها پخته شود .
نکته :
1- مي توان تمام مراحل بالا را براي دلمه گوجه فرنگي هم به کار برد ، فقط زمان پخت را 12-10 دقيقه تنظيم کنيد .
2- دستور فوق برا مايروويوهايي است که حداکثر قدرت آن ها 900تا100 وات باشد در صورتي که قدر ت دستگاه شما کمتر يا بيشتر بود ، زمان پخت را متناسب با آن کم و يا زياد کنيد . تا نتيجه لازم به دست آيد .
3- زمان پخت بستگي به مقدار مواد دارد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48