مواد لازم :
آرد : 150 گرم يا 1پيمانه
پيکينگ پودر : قاشق چايخوري
جوش شيرين : يک چهارم قاشق چايخوري
ماست رقيق شده : 160 ميلي ليتر يا دو سوم پيمانه
شير :180ميلي ليتر يا يک سوم پيمانه
سفيده تخم مرغ : عدد
جعفري خرد شده : قاشق سوپخوري
دم پيازچه خرد شده 2قاشق سوپخوري
ماست خامه اي : يک چهارم پيمانه
تن ماهي : به ميزان دلخواه
مواد لازم براي تهيه سالاد:
خيرا : 2عدد
فلفل دلمه اي قرمز ريز خرد شده : عددکوچک
شکر : يک چهارم پيمانه 1 عدد کوچک
آ ب: به چهارم پيمانه (60 ميلي ليتر )
سرکه سفيد : يک دوم پيمانه ( 125 ميلي ليتر )
طرز تهيه:
در کاسه اي آرد ، بيکينگ پودر و جوش شيرين را مخلوط کنيد ماست رقيق شده ؛ شير ؛ نخود فرنگي ، جعفري و نصف دم پيازچه را در حال هم زدن به آن اضافه کنيد. سفيده تخم مرغ را آن قدر بزنيد تا سفت شده واز تخم مرغ زني نريزد و سپس به مايه اضافه کنيد .
ماه تابه تفلون ار چر ب کرده روي حرارت متوسط بگذاريد تا داغ شود از مايه به اندازه يک سوم پيمانه (80 ميلي ليتر ) برداشته و داخل ماهي تابه بريزيد تا خودش را ببندد و سپس برگردانيد تا روي ديگر آن هم پخته و طلايي شود . اين کار را ادامه دهيد تا تمام پنکيک ها پخته شود. ماست خامه اي و بقيه دم پيازچه را مخلوط کنيد . در آخر غذا ابتدا روي هر پن کيک مقداري تن ماهي گذاشته روي تن کمي سالاد و روي سالاد کمي مخلوط ماست خامه اي ريخته و سرو کنيد .
طرز تهيه سالاد:
با کمک پوست کن خيارها را ورقه ها ي نازک کرده و با فلفل دلمه اي مخلوط کنيد و کنار بگذاريد . شکر و آب را روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد و کمي غليظ شود سپس سرکه را به آن اضافه کنيد . اين سس را روي خيار و فلفل دلمه اي ها بريزيد و مخلوط کنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48