جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت خرما
-(2 Body) 
تارت خرما
Visitor 970
Category: دنياي فن آوري

گلريز کاوه
مواد لازم :
کره نرم 90گرم
شکر : 90 گرم
تخم مرغ زده شده : 1عدد
بادام پودر شده : 90 گرم
آرد : 30گرم
آب : 1 قاشق سوپخوري
اسانس پرتقال : يک چهارم قاشق چايخوري
خرما نصف شده و هسته گرفته شده : 15 عدد درشت
مارمالاد زرد آلو : 4 قاشق سوپخوري
مواد لازم برا ي خمير :
آرد : 175 گرم
کره سد : 75 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
آب يخ : 1 قاشق سوپخوري

تارت خرما

طرز تهيه:
فر را با حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کنيد و آرد را در ظرفي الک کرده وکره سرد را داخل آن مالش دهيد. سپس تخم مرغ و آب يخ را داخل مواد بريزيد تا مواد خمير شود . خمير را به مدت 20 درقيقه د ريخچال استراحت دهيد . سپس روي سطح آر د پاشي شده با وردنه باز کنيد و داخل قالب تارت 23 سانتي متري قرار دهيد به طوري که کف و ديواره آن را بپوشاند . سطح روي خمير را چنگال بزنيد ودر يخچال قرار دهيد تا خنک باقي بماند . براي اماده کردن مواد مياني کره و شکر را با قاشق چوبي بزنيد، تا مخلوط شود . تخم مرغا ار نيز اضافه کرده بعد از مخلوط شده پودر بادام ، آب مخلوط شده با اسانس پرتقال و آرد را اضافه کنيد . مواد مخلوط شده را روي خمير پهن کنيد وبه مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد . سپس در فر را باز کنيد و خرماي نيمه شده را به شکل مرتب روي مواد بادامي دور تا دور قالب بچينيد و در فر را ببنديد .بعد از 5 دقيقيه دماي فر را به 180 درجه سانتي گراد کاهش دهيد . وبه مدت 20-15 دقيقه ديگر تارت را بپزيد در حين پخت تارت ، مارمالاد را گرم کنيد واز صافي رد کنيد . تارت را از فر خارج کنيد. مارمالاد را روي تار ت برس بزنيدو بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و سرو نماييد.
نکته :
- شما مي توانيد تارت خرما را با انواع ميوه هاي تازه مانند گيلاس ، زرد آلو و گلابي آماده کنيد.

منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image